Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitti
tag
Mentem egy nagyon jót Ubi-val, Eddy-vel és Pecc-el! Köszi fiúk!
Holnap leszek csak legközelebb!
Addig is jók legyetek! -
TESCO-Zsömle
félisten
-
Eddy(HU)
csendes tag
Jót vágtattunk Peccel,Fittivel,Ubival csak sajna a Agusta Tamb. 362-nél besül, pedig téglát tettem a pedálra Köszi srácok, sok-sok ismétlést
-
Mosquitoo
senior tag
válasz Lunatic666 #10012 üzenetére
Ha gondolod, kb. fél óra múlva motorozhatunk egyet.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz Lunatic666 #10014 üzenetére
...
Akkor majd máskor bepótoljuk...
-
Bull26
tag
válasz Lunatic666 #9964 üzenetére
király a videjó
-
Mosquitoo
senior tag
Már tudom, miért ezt a zenét választottad. Kár, hogy nincsenek chopperek a játékban...
-
Daweee
őstag
Hello
Hosszú idő után úgy döntöttem visszarakom a játékot.
Elindítom a telepítést, megy minden gond nélkül aztán egyszercsak megáll. A DVD kicsit karcos, de szerintem nem vészes, viszont nem tudom felrakni sajna... Azért nem 'kapok ki' odafentről ha letöltök egy TDU-t torrentről majd arról installálom az eredeti játékot? Mert a tört játék adathalmazilag gondolom ugyan az, crackelni meg nyilván nem fogom. Ezt valahogy lehet ellenőrizni? Mondjuk a game a futtatáshoz is kéri az eredeti lemezt (vlsz ezért is karcolódott össze az eredeti lemez mert bent volt általában ha meg vmi mást akartam berakni csak kidobtam az asztalra) de azt talán meg tudja oldani a karcos is. Remélem.
Vélemények?
Köszi előre is. -
TESCO-Zsömle
félisten
Köszönöm mindenkinek, aki jött versengeni!
Bull: Sajnos, mikor megpróbáltam újrahosztolni fagyott a játék és már vissza se enged...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Bull26
tag
válasz TESCO-Zsömle #10024 üzenetére
én is igy jártam
de azért köszi,ismét egy élmény volt -
Pecc
őstag
válasz Lunatic666 #10023 üzenetére
Nekem is van olyan letöltött image-m amihez nem kell, de ha az eredeti dvd van felirva képfájlban ahhoz kell.
Ne kérdezd mi a különbség a kettő közt -
orszagtom
csendes tag
Köszi Alyra és Eddy! Képek:
Belülről
3 Merci
3 Shelby
ToMeE & Alyra -
marinea2
addikt
nagyon fain video!
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
hunocsi
csendes tag
Sziasztok! Ez miért van?
[link]
Az úton üresbe tettem, hagytam gurulni, és húzott jobbra. Most ahogy bekapcsoltam, folyamatosan húzott, nem csak ekkor, csak itt látható legjobban. Balra alig érzékeli, jobbra pedig nagyon, és még annál is inkább.
(Logitech Chillstream-mel nyomom) -
Pecc
őstag
Emberek!
Holnap este 19:00 tól klubtalálkozó.
Autó: A-B class
Nyitott tehát mindenki jöhet, klubtagok előnyben természetesen. -
Tibiajax
nagyúr
Mára is megvolt az önmagam örömszerzésének tárgya.... [link]
-
-
Bull26
tag
spontán enzo krúz köszi srácok jó volt
-
Eddy(HU)
csendes tag
szia Orsyka,kisCobiii nagyon heavy kruz volt az utsó, csak rettenetes vége lett:lerobbant a számitógép s most már elteszem magam holnapra, danke schön s jóéjt mindenkinek
Eddy(HU) -
enjoy018
tag
Halihó!
Az tuti, sok jó program van, amit össze lehet hozni egy kalap alá!
Amúgy te támogatnád a felvetést?
Ma, akarom mondani tegnap, megvettem Sony Ericsson P990-es telómhoz a GPS modult, szóval már a "milyen lenne ha" felfogással nézegettem az útvonalakat, hogy merre is lenne a legtutibb meg ilyenek!
Szerintetek egy előre eltervezett útvonal lenne az ideális, vagy a spontán "menj, amerre látsz" módszer?Hunocsi: kalibráld újra a kanyarodás "gombokat"! Pl.: balra kanyarodásnál -> balra tekered teljesen a kormányt, majd visszatekered kicsit gyorsabban center állásba; én addig szórakoztam vele, míg jó nem lett
Aygo-focis videó: királyság ennyi birkát de a hokis se rossz
Moszki: (én akartam a 10000et)
Na megyek, elteszem magam holnapra (mára), elég volt a hétre a munkából... Terveim szerint ma egy félnapos TDU maratonon veszek majd részt, ami vezetéstechnikai tréningből és közös krúzokból fog állni! Bepótolom a heti adagot!
Jó pihenést mindenkinek![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest