Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALYRA
tag
szia Mindenki!
esti kanyargók
http://kep.ivpicture.hu/58029.jpg[/
köszi
[ Szerkesztve ]
"Taníts minket úgy számlálni napjainkat , hogy bölcs szívhez jussunk."
-
TESCO-Zsömle
félisten
Eredmények iktatva.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
kefizor
tag
Sziasztok!
Esetleg nem segítene nekem valaki megvenni a TDU Megapackot? Én valamikor utoljára tavaly a megjelenés estéjén próbáltam megvenni csak sajnos nem tudtam megvenni mert nem bankkártyánk hanem hitelkártyánk van. És valakivel nem tudnám megoldani úgy hogy elutalom neki a pénzt és ő megveszi nekem? Persze olyan valaki akinek tutira jó a bankkártyája ehhez!
[ Szerkesztve ]
-
-
DigitXT
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #14952 üzenetére
-
StormLine
senior tag
válasz bazso29 #14937 üzenetére
"It was rumored that the game was going to be released in February 2010 but there is still not release date set." rumored: szóbeszéd/pletyka. Wiki se tudja hogy mikor adják ki mivel még nincs hivatalos dátum. egyébként Wikire azt írnak az emberek amit akarnak, érdemes utánanézni a linkeknél hogy tényleg úgy van-e
(#14938) Davetim: hat trick
[ Szerkesztve ]
-
SonyBlack
tag
Látom már hogy az időm elég gyenge Jövő héten még remélem aktív lesz a verseny, és a szerver is menni fog, mert ezen faragni kell még!
Azt mondjátok meg hogy Davetim ideje miért nem jelenik meg rekordként a többiek képén??[ Szerkesztve ]
TDU nick: SonyBlack[HUN] (Forza Italy Ferrai Fan)
-
Kloss
őstag
Egyenlőre ennyit tudtam kihozni a verdából.
-
DigitXT
nagyúr
válasz Davetim #14960 üzenetére
De: látszik is, az 1 pont büntin. Viszont az első checkig 25 század simán hozható mindenféle trükk nélkül, csak marha szűken kell fordulni. (Nekem rá kellett éreznem erre az autóra, mert még nem mész le a padkára, akkor sem, amikor már azt hinnéd, hogy na most biztosan lementél, szóval "keskenyebb", mint ahogy gondolnád - legalábbis nekem az volt.) Amúgy meg azon nagyon sokat lehet veszteni, ha elkezdi tolni a seggét: ha korrigálod, de csak kicsit is késve, akkor azért, ha szimplán elveszed a gázt, akkor azért, ha meg már eleve óvatosabban mész bele a kanyarba, hogy ne legyen gond, akkor azért.
Nekem is a végével van gondom, de majd még karikázom rajta egy kicsit...
Egyébként elsőre nem is igen tetszett a pálya (meg ugye az ember ilyenkor még azt is sasolja, hogy egyáltalán merre kell menni), ekkor annyi büntit szedtem össze, hogy 59"69-ből 1'02"31 lett. Másodikra már tudtam, hogy merre kell menni, akkor 57"07 volt bünti nélkül, aztán elkezdtem a faragást. Mindezt úgy, hogy harmadikra nem fejeztem be, negyedikre meg 57"67 volt (visszafelé faragás?), aztán ötödik futásra éreztem rá, hogy "vagányabban" kell fordulni: 55"74... (Amúgy ezeket csak azért tudom, mert kíváncsiságból mindegyik futásról csináltam képet, így vissza tudom követni, mennyi volt a "tanulási folyamat': az 52"12-t 23:49-kor futottam, utána már nem sikerült javítani, a legelső kép meg 22:55-ös: ha limitálva lenne fél órában a gyakorlási idő nem itt lennék, hanem mondjuk csak 53"85-nél. Viszont az összesen egy óra már kellőképpen lefárasztott, a végefelé sokszor dobtam el a gépet.)
-
Fel
addikt
válasz TESCO-Zsömle #14952 üzenetére
Beadom a pályamunkáimat:
Ez még az előzőről van (nem láttam beadási határidőt): 3'24"30
Az újon futott időm: 0'53"42 ...van nekem is egy kihívásom ami itt fut, de nálam először a külső körön kell végigmenni... az első pár próbálkozásnál nagyon kellett koncentrálni, hogy a rajt után forduljak balra és ne egyenesen menjek tovább -
Davetim
tag
válasz DigitXT #14965 üzenetére
Engem is megtévesztett, hogy milyen kicsi ez az autó. Az első cp-nél nekem nagyon ingadozott a mért idő, azt hittem a rajt miatt. De most kipróbáltam, tényleg csak szűkebben kell fordulni. Javítani viszont így se tudtam, a pálya vége túl jól sikerült
Amit a seggtolásról írtál, azzal szerintem megfogalmaztad az autóversenyzés lényegét
Figyeltem én is, hogy milyen hamar tanulom meg a pályát. A legelején folyton egyenesen mentem a 2. balos után. Fél óra alatt talán a az 52"42 volt meg, de lehet az se. Arra már rájöttem, hogy fél óránál sokkal többet nem is érdemes egy huzamba nyomni, mert akkor már csak új hibákat találok.
Azonban szerintem érdemes néhány pályát rendesen kikockulni, főleg ha lehet tudni, hogy kb. mennyi rajta a legjobb idő. Én egy-két single playeres időmérős challanggel csináltam ezt. Cheaterek ide vagy oda, kb. lehet tudni az idők eloszlásából, hogy mi a reális. Amíg messze voltam tőle, addig tudtam, hogy valamit rosszul csinálok. Szóval így rá lehet jönni a trükkökre. Persze biztos vannak olyanok, akiknek ez megy skillből
-
TESCO-Zsömle
félisten
Adatok csekkolva.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Davetim
tag
Megéreztem a kicsi Wiesmannt:51"22
Ekkor épp halódott a szerver, az aktuális rekord 51"27. Az első felében maradt minimum 3 tized. Erről egyébként csináltam rendes ingame videót is, ha érdekel valakit felrakom valahova.
-
dulifiO
aktív tag
válasz Davetim #14971 üzenetére
Szia!
Előszöris grat. az idődhöz. Engem érdekelne az a videó, mert az utolsó két kanyarban hozzád képest kb. 1 másodpercet dobok el. Szóval a mostani legjobb időmnél az utolsó előtti kanyarban még vezettem, de ott nem jöttem rá, hogyan kell menni.üdv.: Dulifi
apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c
-
Davetim
tag
válasz dulifiO #14972 üzenetére
Itt van.
Nem akartam youtubbal szarakodni, remélem jó így is.Most látom, hogy rajtnál hamarabb nyomtam a gázt, kapásból eldobtam két tizeded
sz: ha gond van a lejátszással, csinálok xvideset. A videó egyébként úgy készült, hogy a tv kimenetet benyomtam a tvtunerbe
sz2: ha jobban megnézem az egész tele van hibákkal, a hosszú "egyenesre" ráfordulás volt jó, meg a legvégén a két nyújtott balos.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Eredmények listázva.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
dulifiO
aktív tag
válasz Davetim #14974 üzenetére
Köszi , ez bőven elég volt ahhoz, hogy lássam hol dobtam el az időt, az utolsó balos kanyarban én nem engedtem soha úgy kisodródni hanem szűken elfordultam. Majd délután megnézem mit javít az új tudás az időmön.
Akinek nem játsza le a videót, az töltse le innen a kodek packot és telepítse.
[ Szerkesztve ]
apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c
-
Davetim
tag
válasz DigitXT #14975 üzenetére
Kormánnyal játszok, és erre a kacsázásra csak most szoktam rá. Nem tudnám megmondani miért csinálom Talán így keresem ki az út szélét.
Billel sose tudnék így menni, sokat játszok a gázzal a kanyarokban, és sokszor a féket se padlózom le. Utóbbi hallatszik is, alig-alig csikorog a kerék fékezéskor, pedig hypersportba padlóféknek már van hangja rendesen. -
Kloss
őstag
Egy újabb időm: kis hibával
Javítva: hiba nélkül -
dulifiO
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #14983 üzenetére
Szia!
Szerintem véletlen nem vetted észre, de küldtem én is eredményt, pls add hozzá a többihez. THXapróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c
-
Mosquitoo
senior tag
Lunatic! Ez a kép tetszeni fog! [link]
-
Lion81
tag
Sziasztok!
Hogy lehet 9.999.999-ért eladni egy verdát?
Egyáltalán hol lehet állítani?TDU nick: gabur2 (sárga Mustang GT-R :-)
-
StormLine
senior tag
-
Lion81
tag
Köszi mindkettőtöknek
TDU nick: gabur2 (sárga Mustang GT-R :-)
-
B2man
tag
Tök jó, hogy újra gond nélkül m1 a szerver. De miért nem tudok másokra kapcsolódni? Kicsit fárasztó, hogy 50-ből talán 1* tudok 1 layerre kerülni a többi játékossal. Nincs iso, nincs full réteg, mégse. Van 1-2 olyan Hun is akire TDU-s pályafutásom alatt még egyszer sem sikerült "ráugrani".
[ Szerkesztve ]
-
nap
addikt
Vegre sikerult ugy menni a ph#03-on, hogy csinalni is tudtam kepet.
Penteken jo volt menni, mert lattam, hogy mennyi a kulonbseg. Most meg valami kocsog csalo gyerek idejehez evszazdokkal voltam lemaradva...browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
SonyBlack
tag
Egy kis érdekesség! Hogy mennyi az igaz belőle, az majd kiderül!
TDU nick: SonyBlack[HUN] (Forza Italy Ferrai Fan)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz SonyBlack #14996 üzenetére
Kezd egyre jobban átmenni bennem a várva váró érzés csalódott érzésbe, azt hiszem.
Off road-ra rohadtul nincs szükség! mert az egész aszfalt-tépős hangulatot át fogja majd vinni rally-s ba, nekem ez nem tetszik. Én pont az aszfalt/város/hangulata miatt imádom a játékot, rallyra ott a colin mcrea vagy akármi más. A Test Drive mindig is aszfaltzabálás volt, szuperkocsikkal. Ezt tartsák meg
Sokkal jobban vágynék faszán kidolgozott városra, pezsgő éjszakai életre, neonfényekre, reklámokra, járókelőkre, működö bankokra, bulihelyekre, sokféle talákahelyekre, stbstbstb.
Éjszaka akarok a haverokkal begurulni a városba ahol nyüzsög az élet, legyen működö bisztró ahol betudunk dobni egy kólát, legyen ott autmoata, ahol lovét tudsz kezelni, tudjunk egymásnak átutalni, ha már online, használjuk már ki a sok lehetőséget..
Ezt csinálják meg, meg az éjszakai módot (de faszán, hihetően), fényszórókat (kihívás-jelzést áttenni másra), meg a din.időjárást és pá.
Na megy egy új helyszín se lenne rossz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- Új AMD Wraith Stealth processzor hűtő eladó
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
- Honor x7a
- Eladó három legenda.IDE-s Optikai meghajtók.(PLEXTOR,PIONEER,ASUS)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest