Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
viewdetails
üzenetére
Ha az eladó megcsinálja a factory resetet, nem veszíti el a telefonos hozzáférést az autóhoz? Tehát utána ugyanúgy át tudja adni az applikációból az új tulajnak? Lehet csinálni fordítva is? Tehát először átadják a tulajdonjogot telefonon, átkerül hozzám, és én utána resetelem az autót, akkor már az én email/jelszó párosomat kéri?
-
sagesz93
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Saját képpel nem tudok most jönni, de kéne ott lennie KUKA ikonnak: [kép]
Bennem is megfogalmazódott anno ez a kérdés, én nem csináltam resetet csak a telefonos kulcsokat töröltem én is meg a sentry videókat és böngésző+navigáció(térkép) adatokat, a többi beállítás nagyjából kb úgy volt belőve ahogy én is állítottam volna.
Érdekelne engem is más hogy csinálja ez esetben! -
sagesz93
addikt
válasz
aleister
üzenetére
pro tipp: ha beragad az index, ne az ellenkező irányba nyomd a kart, hanem ugyanarra, és akkor abbahagyja az indexelést
na persze ha pont akkor hagyná abba rendszer, akkor természetesen ismét elkezd indexelni, ez nálam is megtörtént már párszor, de helyi közlekedésben már kb előre tudom melyek azok a helyszínek, ahol nem működik jól ez a funkció.
-
sagesz93
addikt
válasz
aleister
üzenetére
A kezdeményezésben partner lennék, de az ottani "használtautó.hu-n" nem tudsz ilyen áron autót venni, én ahogy nézegetem a legtöbb kereskedő ott is licit útján jut hozzá és úgy adja el magasabb áron. Ilyen liciten meg nem tudom magánszemélyként hogyan lehetne részt venni, szerintem céggel lehet csak.
Ezek a 2020 év végi 2021 eleji kocsik kb drágábbak kint mint itthon. A 2019esekben van potenciál magánszemélyként behozni, de ott sincs 3 milliós profit
-
sagesz93
addikt
válasz
aleister
üzenetére
[link] ezt az aukciós oldalt találtam alvázszám alapján, volt azért 1-2 komolyabb karc rajta, nem tudom azt eltüntették-e. Nagyon más érdemi infót én innen nem látok, nem annyiar értem az oldalt, de ha ezt 15150-ért vették meg, az nem rossz... Szervizelőzményt nem nagyon fogsz megtudni a kocsiról, az is lehet, hogy szervizt sem látott.
-
sagesz93
addikt
válasz
aleister
üzenetére
Ebben már chrome delete, indukciós telefontöltő(más a középső monitor alatti rész), elektromos csomagtartó nyitás is benne, az akksit nem tudom hogy ez 82kwh vagy 75? Ennyire nem vagyok pro, de a 2019-es LR model 3asok teletöltve 420-450km szoktak mutatni, ez meg majdnem 500-at a képek alapján. Még 20 ezer km van a 192ezres garanciából, kérdés mennyit mész vele, milyen hamar éred el ezt a limitet.
#1677F-ECT$: azok facelift előttiek, én úgy látom azokat a kocsikat a 7-8m ársávban viszik nagyon, amik afelett kerülnek fel, azokat nagyon gyorsan nem adják el.
-
sagesz93
addikt
válasz
aleister
üzenetére
Azért ennek a kereskedésnek a tulaja eléggé benne van a teslás körökben, írt 1-2 segítő cikket is meg aktívan segít bárkinek is. [link] (ha ezeket nem láttad, olvasgasd át azért)
A korrektség biztos rendben van, az átlag embereket meg ezeket a hangzatos hirdetési címekkel tudják bevonzani. Aki ért hozzá, azoknak ezekkel nem kell foglalkozni, csupán a puszta tényekkel. -
sagesz93
addikt
Te kint vettél személyesen, vagy olyat vettél amit már valaki/kereskedés behozott? Ha utóbbi, akkor érdekelne honnan vetted, csak hogy gyűjtsem az ajánlott kereskedéseket. Valami ilyesmi long range a cél ami 150-170 körül futott, az elején nálunk még nem menne sokat, később meg nem tudom.
-
sagesz93
addikt
Sziasztok, valaki innen vett mostanában ezekből a 2019-es holland/francia model 3asokból? Érdemes beleugrani ezeken a 6-7 milliós árakon 150-200 e km futásnál, vagy felejtős?
Új hozzászólás Aktív témák
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
na persze ha pont akkor hagyná abba rendszer, akkor természetesen ismét elkezd indexelni, ez nálam is megtörtént már párszor, de helyi közlekedésben már kb előre tudom melyek azok a helyszínek, ahol nem működik jól ez a funkció.