- Használj te is európai terméket! 🇪🇺 eu emoji
- Fűzzük össze a szavakat :)
- FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázzs
senior tag
Ahogy Doki16 is írta, össznépi e autó gyűlölet lehet, parkolóba direkt rámàlltak jópárszor, pedig távol a bejárattól álltam, sima duster-el vagy suzukuval akartak letolni véres szemekkel, pedig nyugisan közlekedtem. 3 éve, amìg kevès Tesla volt itthon inkább érdeklődtek, megnézték, parkolóban többször beültek.
Elon sajna politizál ahelyett, hogy az autókra vagy a Marsra koncentrálna.
-
Doki16
addikt
Nem kell ehhez Teslát birtokolni. Nekem egy Ioniq 28 van, de ezzel már több atrocitás ért 1 év alatt, mint 15 éve minden más kocsival együtt. Direkt rábasszák a parkolóba az ajtót, rámhúzzák előzésnél a kormányt, mindenki is le akar nyomni állandóan (amit nem nehéz, mert én nem is nyomom nekik, nincs mit azzal a 118 lóerővel
) . Tehát itthon inkább össznépi villanyautó gyűlölet van. Engem is többször fikáztak már kollégák az "elemes" kocsi miatt.
-
kraftxld
félisten
Nem tudom, hogy ez miatt, vagy csak simán a kulturált látogató közönség miatt, pár hete a Szegedi piacon vásároltunk, aztán amikorra visszatértünk a kocsihoz egy méretes köpet volt rajta.
Most ez lehetett vagy Elon hater, vagy csak a reggeli pár tüske + cigi után bicajjal közlekedő munkás ember is
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Használj te is európai terméket! 🇪🇺 eu emoji
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Jövedelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Eladó Maxi-Cosi talp, hordozó, gyerekülés
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Használt Stadler Form hideg párásító ingyenes szállítással
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -