Hirdetés
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi
senior tag
válasz
Kapanyél
üzenetére
Az előfűtés óránként 2-3% fogyasztás, de teljes óránként. A kihűlt akksi ennél kevesebb, de az csak ideiglenes veszteség, mert visszamelegedve kinyerhető..A téli fogyasztás 15-20% alatti növekedést hoz - hülyeség a 40% nálad. Olyan autónál láttam ilyen fogyasztást ahol a szerviz elfelejtette az alsó és felső szigetelést viszzarakni, de az feltűnne.
A kocsim nonstop online, 6 program trackeli felváltva, de még ez is csak óránként negyed százalék merülést tud összehozni. Német hegyek között másfél százalékot merült 14 óra alatt épp.
Az ODB csatlakozó pont az ilyen vajákos elméletek megelőzésére tökéletes.A kilométeres kijelzést perdg inkább hanyagold, mert az ugyanúgy napi kétszer lesz pontos egy percben keresztül, mint a betonnal kibélelt órák
Viszont bármelyik Teslának 2 perc alatt tudom felezni a hatótávját 2 percen belül, ha távolságot jelez ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont bármelyik Teslának 2 perc alatt tudom felezni a hatótávját 2 percen belül, ha távolságot jelez ki.