- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chaosmonger
tag
Nem volt gondom, mondjuk én nem is szoktam rajta tartani az ujjam, annál az egy alkalomnál se tudom hogy miért fogtam úgy. Nekem semmi bajom a kormánygombokkal, ha mindenképp kritizálni kellene valamit, akkor nekem a fényszóró kényelmetlen helyen van, ha váratlanul rám villant szemből egy Teslás úgy hogy én nem vettem észre akkor nem is villogni szoktam, csak inteni
Ha már fényszóró, pár hete kérdeztem itt hogy hogy működik pontosan a szürke adaptív fényszóró ikon, valószínű ez HL specifikus lehet, mert megnéztem egy haver Y-jában és ott valamilyen gombbal ezt lehet ki-be kapcsolni, nekem meg nagyon ritkán volt csak ott, aztán eltűnt.
Nos az utolsó frissítés óta nekem is ott van folyamatosan a szürke ikon, és tényleg azt csinálja, hogy ahogy este elhagyom a lakott területet automatikusan felkapcsol az adaptív fényszóró.
Furcsának találom, hogy erre nincs külön állítás, ok hogy használni szeretném az adaptív fényszórót, de én szeretném ki/be kapcsolni.
Mert másik járművet követve is simán felcsapja, értem én, hogy adaptív, de teljesen felesleges ha konvojban megyek kilométereket. Persze le tudom kapcsolni a gombbal, de ha kicsit lassabban nyomom az meg fénykürt, egy buszos előttem a múltkor azt hitte hogy levillogom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- NAVEE N65 roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest