- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
Balázzs #1183 üzenetére
Ez is egy jó szempont amit feldobtál. Apu 64 éves. Az Ioniq 28 még jó neki éppen. És a model 3 adatok alapján teljesen egy magas vele. De ezt majd V.T. kolléga tudja sokkal jobban megerősíteni.
Igazandibol fogyasztási adatok érdekelnek. Abból már tudok számolni hatótávot. LFP akkus SR+ lenne a cél. 60-as akksi van benne azt tudom. De mennyi a kihasználható kapacitás? Milyen a degradalodas mértéke? Az a baj, hogy a Hyundai elkényeztetett minket, ott sokkal egyértelműbbek a számok, mert a nettó kapacitás van írva és a degradáció sem számottevő. Ne haragudjatok a sok hülye kérdésért. De Tesla vonalon el vagyok veszve mert a model 3 évenként változott és még egy éven belül is lehet több fajta. Nem tudok rajta kiigazodni. Ha jól tudom az LFP, ryzenes a legjobb jelenleg. Highline nem játszik az túl drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Honda topik
- Lexus, Toyota topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest