Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Növelve az Emilek számát
... Igen, ez látszott Nadal játékán, pontosan ez. Rendesen lefáradt, ami nem is csoda a "korábbiak" /értsd. tornák/ miatt sem. Az is csoda volt, hogy a döntőbe került..., bár ez talán köszönhető annak, hogy Djokovic is nehezen hitte, hogy győzhet, meg ugye a borítás...
Én is csak 7:5-ig néztem, ezért lettem marha ideges, mikor láttam a végeredményt
Nekem kifejezetten kezd imponálni Safina játéka (nem csak azért, mert "oroszlyány" és világelső...), van benne ötletesség, stb.
Nos, igen... Dementieva-t sem a szépségéért "szeretjük"...
Amúgy, ez az új "tehetség", Wozniacki sem egy csúfság
(Külföldiek az online közvetítésen így emlegetik: "Princess"
)
Sharapova-val kapcs. bevallom, tévedtem..., nem csak szimpla cicababa, azért neki tényleg vannak eredményei.
Jankovic? Ő is egy érdekes reklám"arc"
(Terhesrucikat próbáltatnak vele a meccseken, ez tisztán látszik...) A Williams testvéreket meg inkább hagyjuk... nekik valamilyen más sportot lehetne találni... pl. a birkózást vagy a boxot
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...
(Külföldiek az online közvetítésen így emlegetik: "Princess"
)
(Terhesrucikat próbáltatnak vele a meccseken, ez tisztán látszik...) A Williams testvéreket meg inkább hagyjuk... nekik valamilyen más sportot lehetne találni... pl. a birkózást vagy a boxot