Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikerman
aktív tag
ha valaki teheti, nézze meg ismétlésről az ouanna - safin meccsset. ez a gyerek hihetetlen. nézzétek meg.

-
puttputt
őstag
A U-sport indexjelű szokott HD-t adni még, azt kell figyelgetni az ablakban...
Sajnos, nem fix és biztos az ingyenes.
A Eurosporté (amit reklámoznak) nem HD minőségű?
Érdemes próbálkozni... én most, hogy ilyen rendesen adja a TV, inkább ott nézem, viszont Masterseknél jól tudnak jönni a kicsik is.
Nem egy döntőt néztem már, aminek itthon se híre, se hamva nem akadt. -
neooen
aktív tag
válasz
puttputt
üzenetére
Na, végignéztem a linkeket, amiket adtál.
Nekem bet365-ön nem sikerült teniszt találnom, amit közvetít, azt meg nem lehet sajnos kitenni teljes képernyőre.
A http://www.rolandgarroslivestream.com/ válaszát pedig még várom, hogy milyen minőségben nyomják a cuccost.
Azért reménykedtem, hogy egyszerűbb lesz a dolog, mármint hogy csak van olyan honlap, ahová ha befizetsz 5-10e ft-ot, akkor HD-ben, élőben folyamatosan követheted a meccseket.
Az ingyenesekkel az a baj, hogy teljes képernyőn már nem valami jók(500-600Kbit/s), persze ha az ember nem tudja másképp követni őket, akkor azért jobb mint a semmi.
-
puttputt
őstag
Ezt majd csak menet közben tudom belinkelni, megpróbálom, a mai meccsek közben

Amúgy, itt HD-ban szokott menni minden, tenisz is, ha épp van:
Tényleg szép, ki kell fogni egy jó adót, ami végig közvetít róla, de marha jó a minőség.
Nálam itt nem szaggatott egyáltalán, ráadásul ingyenes is. -
puttputt
őstag
Üdv!
Majd igyekszem linkelgetni rendszeresen - mindig más... - a jókat, ide is.
Sokszor én is csak neten követem.
Sajnos, nehéz jót találni, de kis kereséssel, lehetséges.
Szerintem, ha a Masters-eket tudtam követni neten, ez is lehetséges lesz...
(Ja, amikre én gondolok, természetesen ingyenesek... tudok fizetőset is, jó minőségű??? Nem vagyok benne biztos..., de talán... majd küldök először 2-3 fizetőset, aztán a többit.
Van ultra-HD ingyenesben is - tényleg szép -, de nézhetetlen volt számomra, mert annyira szaggatott..., bár, te biztos jó netkapcsolattal rendelkezel.)watchtennisonline.com ... ezt nagyon futtatják, fizetős, talán jó, kezdésnek.
Angolul szépen leírja a teendőket...
Sőt! Most olvasom. Ez úgy fizetős, hogy be kell írni a kártyaszámot, de nem muszáj fogadni... na, kíváncsian várom a tapasztalataitokat - főleg a minőséggel, de egyébként is! -
A www.Larachefoot.info is nyomja HD-ban a meccseket, már amikor...
-
neooen
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki valami jó oldalt, nem baj ha fizetős, ahol élőben lehet nézni a Roland Garros meccseit, jó minőségben. A Eurosport-nál jobb minőségű kellene!
Előre is köszönöm a segítségeket!
-
puttputt
őstag
Győnyörű játékot produkáltak a Varsói torna döntőjének első szettjében... nem gondoltam, hogy ennyire lehet élvezni a női teniszt...
-
puttputt
őstag
Növelve az Emilek számát
... Igen, ez látszott Nadal játékán, pontosan ez. Rendesen lefáradt, ami nem is csoda a "korábbiak" /értsd. tornák/ miatt sem. Az is csoda volt, hogy a döntőbe került..., bár ez talán köszönhető annak, hogy Djokovic is nehezen hitte, hogy győzhet, meg ugye a borítás...
Én is csak 7:5-ig néztem, ezért lettem marha ideges, mikor láttam a végeredményt
Nekem kifejezetten kezd imponálni Safina játéka (nem csak azért, mert "oroszlyány" és világelső...), van benne ötletesség, stb.
Nos, igen... Dementieva-t sem a szépségéért "szeretjük"...
Amúgy, ez az új "tehetség", Wozniacki sem egy csúfság
(Külföldiek az online közvetítésen így emlegetik: "Princess"
)
Sharapova-val kapcs. bevallom, tévedtem..., nem csak szimpla cicababa, azért neki tényleg vannak eredményei.
Jankovic? Ő is egy érdekes reklám"arc"
(Terhesrucikat próbáltatnak vele a meccseken, ez tisztán látszik...) A Williams testvéreket meg inkább hagyjuk... nekik valamilyen más sportot lehetne találni... pl. a birkózást vagy a boxot
-
joergie
őstag
GYerekek, elég termékenyek voltatok. kértem a topikról értesítőt, és minden egyes hsz-nél jön egy e-mail. ez az időszak pedig pont egybeesett a nyaralásom időpontjával. gondolhatjátok hogy kiborulta, mikor megnéztem mobilról hogy 30nál több új e-mailem van
A hét leteltével 60nál is több lett
na mind1. csak az értkesebbeket nehezebb volt megtalálni 
Érdekes amúgy, hogy sehol sem írják, hogy a vereség előtti napon Nadal és Djokovics vérremenő 4 órás meccset játszott, nyilván ezért kapott ki Nadal, nem azért mert Federer megemberelte magát, bár nyilván végig kellett játszani a meccset. Murray úgyis ott veri meg Federert ahol akarja
Áginak nagyon össze lett rakva a játéka, jó volt nézni. Pont azt a két szettet nem láttam, amikor összeomlott a játéka Mauresmo ellen. Én Cibulkova meg Ivanovics játékát szeretem a jányok közül
Sharapova meg most játszik először a sérülése után. Azt azért megemlíteném, hogy 17 évesen volt ő világbajnok, és azért az nem kis teljesítmény. Kurnyikova top10-ben se volt. Dementieva meg egyszerűen bűnranda
De ha szemet kell legeltetni, akkor nekem Mirza és Kirilenko a favorit ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csimav
őstag
Köszönöm a mai meccset Sharapova-nak. Csak 19000 Ft-ot buktam rajta. 5-1 ről kikap 6-7-re grat.

-
puttputt
őstag
Valóban
Nadal tényleg olyan, mint egy jóllakásra váró napközis, vár bele pár desszertgolyót pl. 
Felettébb röhejes dísztárgyakat tudnak néha kiosztani... F1-en is előjönnek a sima tálakkal... vagy múltkor láttam pl. a Sport tv-n egy "erőemberes" verseny díjkiosztóját... 8-ik is kapott, egyre nagyobbak lettek a serlegek, az utolsó egészben lenyelhette volna a sajátját
-
S W A T
senior tag
válasz
puttputt
üzenetére
Pudingos tál!!!!
Federer meg Saffina salátás tálat kapott Nadal meg Karoline meg pudingosat Nadal tisztára úgy ál ott mint aki várja bele a pudingot./ Federer mit tartja fel az újját itt nincs sólyom szem.
/Saffinának az jó lesz önvédelmi fegyvernek simán fejbe lehet nyomni v-kit azzal az izével.

de tükörnek is jó. -
puttputt
őstag
Biztos rengeteg szponzora van...
Nadal?
A verseny után megkapja?
- Bár, lehet, hogy nem olyan nagylelkű, mint a "Megasztáros Fridi bácsi", aki ugye végül önköltségen "autóba utaztatta" a második helyezettet is...
Az is milyen szép momentum lett volna és romantikus, ha Federer lazán hátradobja a slusszkulcsot a barátnőjének, amolyan "nesze Asszony" effektussal
-
steam320
csendes tag
hol lehet megtanulni teniszezni valaki tudja ?
-
puttputt
őstag
-
S W A T
senior tag
Roger Federer salakon intézte el Nadalt
Amúgy gyorsan megszabadult a Lexus kuulcstól
Azt hittem Nadal kezébe nyomja. 
-
puttputt
őstag
Channel 7-leginkább a második ablak...
-
puttputt
őstag
-
puttputt
őstag
-
puttputt
őstag
Hát... Ágit szétkalapálta a 2., 3. szettben a francia... erre számítani is lehetett sajnos.
Azért nem volt ez rossz menetelés a részéről, ez is szép (volt). -
puttputt
őstag
-
puttputt
őstag
Na, Szávay, nem rossz játékkal behúzta az első szettet a "nőember" ellen...
Meglepetés, végre kellemes! Remélhetőleg, folytatódik. -
puttputt
őstag
Murray végül szép játékkal jutott tovább... szurkolok neki

-
S W A T
senior tag
Nadal hála Istennek továbbjutott.,
Az első 3 szet rázós volt. -
S W A T
senior tag
válasz
puttputt
üzenetére
Én meg kipróbáltam a Wimbledon/roland garros 2009 eket meglepő de megint mind 2 ugyanaz
csak más néven viszont nekem 128*160-on kegyetlenül nem jó a játék ugyan beindul de a grafikát inkább nem részletezem.
Nagyobb kijelzőn mondjuk egy 240*300-on biztosan szép. Úgyhogy maradtam a 2008-as wimbledonnál . egyébként az újba csak annyí újítást vettem észre hogy vannak fedett pályák és kicsit a menü más.SZVSZ aki csak a 2008-assal tud játszani az se szomorkodjon játékélményben semmit nem veszít.
Tennis Elbow 2005 nél sztem jsokkal jobb grafikája van a virtua tennis 1 első részének.
-
puttputt
őstag
Az az első négyes nagyon elszakadt... Del Potroék sosem fogják őket beérni...
Én örülök Murray feljövetelének, szerintem izgalmasabb játékot produkál, mint Djokovic. -Mondjuk, az övére meg azt lehet mondani talán, hogy "precíz", s ha összeszedett, simán nyerhet még Federer és Nadal ellen is.-
Tegnap is szépet játszott M. (Csodálkozom azért a váltáson, mert Rómában ugye az első körben búcsúzott.), kíváncsi leszek, meddig jut el ezen (Madrid) a tornán; bár, szerintem már "méretezik" Nadalra a koronát... -
S W A T
senior tag
Nadal vezet, Murray leelőzte Djokovicot
Djokovic
Sebaj nem sok a hátrány. -
parandroid
félisten
válasz
puttputt
üzenetére
Figyu, nem igazán értek a teniszhez. Ha nagyon ritkán bekapcsolom a tévét, akkor néha sportcsatornára tévedek. Sarapováról és Kurnyikováról rég nem hallottam már, bár a maguk idejében sem nagyon láttam őket játszani. A maiak közül Hantuchova pl bejövős, őt kimondottan szeretem nézni, hogy játszik. Williamsék pl már-már úgy játszanak, mint egy férfi (meg úgy is néznek ki), őket nem is szívesen nézem. Hingis is szimpatikus volt, még jópár évvel ezelőtt, pedig ő azért megintcsak nem volt egy ultranőies jelenség. Amúgy az, hogy ki jó, és ki nem jó, az nekem magas, csak kikapcsolom az agyamat, és rágógumiznak a szemeim. Valami ilyesmi volt régen a Travel Chaneles kedvenc műsorom is az alpesi vonatokról.

Amúgy hamarosan jön ki a Sega Virtua Tennis 2009 c. opusza szinten minden platformra (beleértve a PC-t is), teniszrajongóknak kötelező darab.

p
-
puttputt
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
A strandröplabdát valahogy meg tudom érteni... jön a szezon lassan
Néha a nőcik is vívnak jó csatákat. Pl. egy Safina vs. (valamelyik) Williams vagy egy Dementieva vs. Mauresmo meccs már igencsak férfias tud lenni (bármely felosztásban); ill milyen volt régen Navratilova meg Graf, Szeles meccse pl., vagy közelebb Henin, Hingis?
Persze, nem a kirakatbabákra gondolok, mint Sarapova, meg "Kúrnyikova"
Az már egy másik műfaj. -
S W A T
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Én már máshol is olvastam ahol fiuk írták hogy szinte csak ATP-t néznek WTA-t igen ritkán.
Illetve női teniszt csak a GS-eken.
-
S W A T
senior tag

-
S W A T
senior tag
válasz
puttputt
üzenetére
Ahogy olvasgatok más fórumokat is rá kell jöjjek nem csak én vagyok olyan akinek a tenisz szinte csak a FF teniszt jelenti..
Nem tudom a női meccs olyan más.... a FF meccsek pörgősebbek. Bár tegnap a Saffina meccs felét láttam. ( azért csak a felét mer az eurosporton 19.00-ra volt írva és mikor 18.50 kor bekapcsoltam a tv-t az első szettnek pont vége volt.
)Viszont Grand Slame-eken nézem a cicisek meccsét is.
dehát ugye az GS 
-
puttputt
őstag
Néha belekukkantok, de általában nem nézek végig WTA meccset, esetleg döntőt, meg a múltkor Szávay meccsét. (Meg, ha jó nő van benne - szerintem a WTA ilyen "iparág" kezd lenni...nézd meg a ruhatervezést - no nem Mauresmo vagy Davenport, őket a tehetségük miatt
)
Bizony! Jó, hogy szóltál! Na, Nadal nagy színrelépésre, még R. Garros előtt. -
S W A T
senior tag
Federer-ről jut eszembe.
holnaptól ATP 1000, Madrid

Egyébként ti nézitek a WTA-t is ? Én bevallom férfiasan a női tenisz engem annyíra nem köt le ha időm engedi az ATP közvetítéseket az első perctől az utolsóig nézem és mindent elkövetek hogy legyen időm minél többre de a WTA számomra nem ilyen fontos ha épp belefutok 1-1 meccsbe akkor nézem mert hát tenisz
de közel sem rendezem át a promamomat a WTA miatt. -
S W A T
senior tag
Srácok a leülős másfél perces szüneteket azt ugye az elsõ,harmadik és azt követõen minden páratlan játék után tartják
kivéve a döntõ játékot ahol minden hatodik pont után térfelet cserélnek.Tudom közel 50 megnézett meccs után tudhatnám de sose számolom a game-ket "csak" nézem a meccset.
-
S W A T
senior tag
-
S W A T
senior tag
válasz
puttputt
üzenetére
Már nem emlékszem miben de jobb a Wimbledon 2008 többet 'ad' mint a Roland garros de tényleg már nem tudom mibe mert 1 szer kipróbáltam rájöttem hogy a wimbledon jobb és már töröltem is lefele.
(amúgy nekem azt mondták a wimbledonról lett másolva.....)A wimbledonba én most első vagyok elég régóta.

Sztem tedd fel a wimbledont mert jobb-.
-
S W A T
senior tag
válasz
puttputt
üzenetére
Meiket mondod ? A mobilos játékot vagy a VT1-et ? (boccs nekem nem 1 értelmű
)Mindkét játék igencsak jó ha a 40-edik hely környékére érsz én a vt1-be hetekig 45-ödik voltam, (most a 32. vagyok de kegyetlen..) A wimbledon 2008 meg kb a 10-edik helytől felfelé kegyetlenül nehéz lesz
egy párszor majdnem repítettem a telefonomat . Wimbledont pl majdnem művészet megnyerni. -
S W A T
senior tag
válasz
puttputt
üzenetére
Nem tudom szerintem még realisztikusnak is mondható. Arra szerintem mindenképp jó ha az ember csak úgy akar 1 meccset játszani. Legalábbis én eléggé fel tudom magam pörgetni 1-1 meccs alatt a VT1-be. (azt nem értem páros meccsek alatt hova tűnnek a vonalbírók,.
)A roland garros teniszes játékot azt láttam de szerintem ugyanaz mint a wimbledon 2008 sőt a wimbledon azt hiszem annyíval jobb hogy ott lehet nőkkel is lenni.
A wimbledon 2008-at azért szeretem jobban mert ott realisztikus a világranglista ha a vt1-be a döntő meccset elvesztem semmi nem történik újra játszom addig amég nyerek ha a mobilos Wimbledonba vesztem el a döntő meccset akkor keményen vissza sorol a ranglistán ha nincs elég pontom hogy maradjak az adott helyen. 1 szer elvesztettem Wimbledon-t és az első helyről visszarakott a 12-re

-
puttputt
őstag
Ahhoz képest tényleg tuti, hogy milyen régi.
Ja, az más. Van, bizony, tényleg fedetten.

A Wimbledon-os játék tök rendben van szerintem is, bár nekem az SE K700i-re alapból telepített játék (teniszes) is tetszik, grafikailag főleg.
Aztán vannak még jók... Roland Garros a Wimbledon-os mintájára pl. -
S W A T
senior tag
Szóval ezt nyomom a telón szerintem tök jó.
-
S W A T
senior tag
válasz
puttputt
üzenetére
Azt hiszem félre értettél

Én azt kérdeztem igazi tornákon hol játszanak szőnyegen .
De már máshol megválaszolták hogy szőnyeg borítás fedett pálán lehet.A VT 2009-et meg hiába várom a videó kártyám csak a VT1-et bírja-
Amúgy a VT1 sem rossz volt akinek mutattam és csodálkozott hogy ahhoz képest hogy milyen öreg játék milyen jó a játékélmény meg a grafika. 1 bajom van vele hogy itt még nem lehet saját karaktert csinálni.
Meg a wimbledon 2008-at szoktam sokat nyomni mobilon.
-
S W A T
senior tag
Lenne 1 kérdésem,. A számítógépes játékba amivel játszom (virtua tennis ) van olyan borítás hogy szőnyeg (carpit) a kérdésem hogy milyen tornákon szoktak szőnyegen játszani? (gondolom ez is kemény borításnak minősül .)
-
puttputt
őstag
Szávay-t nyomják mindenhol, róla meg most hallok először...:
Persze, nála "hiányzik" a "0" a "3"-as mellől helyezésben, pénzben meg sok nulla...
Jó, tudom, Ági is hol kezdte, de már nem ott tart, "abban" sem. -
puttputt
őstag
Ajánlom a "Djokovic-Federer" meccshez... lehet, a későbbiekhez is jó:
-
puttputt
őstag
Remélem, a teniszt legalább meghagyja a mosóporos... mit akarnak, még sporthírek sincs!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szávay vs. Dementieva a Eurosporton, Live/Last 16!
- Egy a történelmi pillanatok közül
(Kicsit megalázó lehet a végére..., de nem tudom... meglehet a stuttgarti sportautó?
)Teniszütőt jó áron vettem 1-2 éve, de Esztergomban..., az ottani "Sziget" teniszedzőjétől... elég sok cucca van neki, magánbiznisz... Bár, ezért nem érdemes felutazni.
-
S W A T
senior tag
srácok nem szeretnék kárörvendő lenni de ama labdarúgó sportból ahogy nézem egyre kevesebb lesz a sporttv-be. a tv2 megszerezte a BL közvetítési jogát
Azt hiszem szabad az út a tenisz előtt.
ha így haladunk jövőre bevállalja a sporttv a 250-est is.

(bár nem tudom hogy egyáltalán ilyen meccset adott e a sporttv mindenestre az indexen azzal riogattak hogy a sporttv jövőre megkapja a BL meccseket és aztán nuku tenisz...
Nem így lett.
) -
Spidee
senior tag
Köszi nektek, megnézem ezeket a boltokat.
Első ütőm lesz, így tényleg nem árt ha olyan helyen veszem ahol ki lehet próbálni.
Esetleg valami olcsóbb kezdő ütőt nem tudtok ajánlani amit mindenképp nézek meg.?
Max 20 ezrem lenne rá. -
joergie
őstag
ha nem tudod konkrétan hogy milyen ütőt akarsz venni, akkor mindenképp ott vedd, ahol ki lehet előbb próbálni az adott modellt. úgy tudom a fehér sportban ilyen van, valahol rákosszentakárhol. én bajzsy-n szoktam nézni löwe hegymászós boltban prince ütőket, de ott csak az van, nekem az a szívem csücske
speciel ott is ki lehet próbálni a vásárolni kívánt ütőtípust. sportért.hu is elég korrektnek tűnik árban meg stb(móricz tér)decathlonba én alacsony nyomású labdákat vettem unokaöcsémnek banális áron
de speciel én ott ütőt nem vennék, max gyereknek amit hamar kinő-elhasznál. de ruházatot kiegészítőt nyugodtan. -
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Most vettem észre hogy van a PH-n tenisz topic is!
Nagyon örülök neki!
Kérnék egy kis segítséget tőletek, hátha tudtok segíteni!
Budapesten hova érdemes elmenni teniszütőt nézni?
Olyan hely érdekelne, ahol sok féle ütő van. -
S W A T
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Goddess of Victory:Nikke
- Robotporszívók
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Nincs rá időm, ami kell azt megszerzem. Ilyenkor viszont a teniszt azt nagyon nézném
.

ismételten játszott, Varsóban bekerült a 8-ba, szép játékkal, gyenge ellenféllel szemben.
...
(Külföldiek az online közvetítésen így emlegetik: "Princess"
)
(Terhesrucikat próbáltatnak vele a meccseken, ez tisztán látszik...) A Williams testvéreket meg inkább hagyjuk... nekik valamilyen más sportot lehetne találni... pl. a birkózást vagy a boxot
lásd Szávay Ági
Nadal tényleg olyan, mint egy jóllakásra váró napközis, vár bele pár desszertgolyót pl.
A verseny után megkapja?
- Bár, lehet, hogy nem olyan nagylelkű, mint a "Megasztáros Fridi bácsi", aki ugye végül önköltségen "autóba utaztatta" a második helyezettet is...
)