Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
Szarul jatszik ma...

-
tajcsi
őstag
Mondtam, hogy nehez dolga lesz...

Nadal, pls come alive!!!!
-
tajcsi
őstag
Na majd meglátjuk én szerb származásom ellenére rühellem gyókót, kiverte annó a biztosítékot mikor az volt, hogy a 2000 dinároson az ő képe lesz /végül nem lett, de akkor is.../...meg amúgy is, köpköd, káromkodik a publikumra, tipikus vadszerb mentalitás, semmi tartás...
Kicsit sajnálom a Federert... -
Szvsz Nadal azért különleges eset, mivel nagyon egyedi a játékstílusa, gondolok itt elsősorban a hatalmas pörgetéseire, amiket egykezes fonákkal (amit Wawrinka is üt) nagyon nehéz kezelni. Közben fejben az egyik legerősebb játékos az egész mezőnyben. Nagyon kíváncsi leszek a döntőre.

-
tajcsi
őstag
Átgázolt rajta. Ennyi. Mindenesetre Stan ellen, ha hozza a formáját, vgagy nagyon nehéz dolga lesz, vagy simán veszít ellene, én így látom.
-
xcds
őstag
Komoly volt nagyon. Remélem, Wawrinka ellen sem fogja hátráltatni a keze.
-
tajcsi
őstag
Hat azt azert nem mernem kijelenteni...Nadal+Dzsoker egyutt nem annyi mint Federer egyedul, tobb mint 300 hetig volt vilagelso ha jol tudom...Nem akarom elkiabalni, de szeretnem, ha o gyozne, a tobbit majd meglatjuk, mindenesetre, 5 csomag tortilla paprikas chipszet, es 5 zacsko instant kinai tesztet meg 5 hell-t keszitettem a duelre

-
tajcsi
őstag
Szerintem 80%-os Nadal ellen sincs eselye, Federer, minden tiszteletem az ove mert a legnagyobbak koze valo, DE, oregszik. Megette a franc ha a terde nem zavarja, hanem a tenyere...nagyon koakadok, az tuti. Mas: Nadal mikor is vonulna be a tortenelembe? Ha ezt a grand slamet, vagy valami mast nyerne meg?
-
tajcsi
őstag
Szerintem Feder nem okoz neki gondot - en azon is csodalkozom, hogy Federer eddig is eljutott. Tavaly iszonyat pocsekul jatszott, es szerintem iden is igy lesz. Mindenesetre ha megnyeri, az buli lesz. Persze, semmi sem biztos, de gondolj csak bele, eddig kik vertek meg Nadalt? Ferrer, Potro, es Dzsoker...mondjuk jobban feltem volna egy Stan Nadal vagy Nadal Potro/Ferrer felallitastol...
Ha ugye tegnap jatszottak azogta tuti csinaltak valamit a kezevel az orvosai... -
xcds
őstag
Jé, most látom, van ilyen topik is.
Péntekre mit jósoltok? Nyerhet ezzel a kézzel nadal? -
tajcsi
őstag
Azt hiszem ez az a tenisz, amit Raffatól várok, hogy minden pontért szaladjon...
https://www.youtube.com/watch?v=0zLkgQXF9i0
highlights, nem épp jó minőségben
https://www.youtube.com/watch?v=F4uIry53TXI
-
tajcsi
őstag
válasz
Seraph 16
üzenetére
A negyedik szet marhamázli volt Dzsókernek...de mondtam én, eljön az a nap is...és eljött! Vavrinka megérdemelte a győzelmet. Úgy is mint teniszező, úgyis mint ember! Nézd meg mit üvölt Nole: "Idemoooo" mint mindig, mint egy állat. Hát most "otisao u k..." Gondolom akit érdekel, majd lefordítja fordítóval. Szép küzdelem volt, szép szép szép.

-
tajcsi
őstag
válasz
Seraph 16
üzenetére
Mondjuk ha nem Nole nyerne meg az AO-t, hanem pl pont Nadal, az legalabb akkora meglepetes lenne, mint tavaly Wimbledon Marey Novak felett aratott gyozelme, vagy, ha peladaul RG-on nem Nadal hanem Novak nyerne...mindenesetre nagyon kivancsian varom a dontot...
Egyebkent, valaki tud arra ertelmes magyarazatot adni,h ogy Nadal miert nem hajt a pontokert? Marmint, latom, hogy siman elerne a labdat, de meg csak nem is indul neki, hogy visszaszervalja...es igy rengeteg pontot veszit...
-
rwin5
őstag
Sziasztok, vannak itt (bármilyen szintű) teniszezők, vagy inkább csak a tenisz iránti rajongók?
-
Tenken
őstag
Sziasztok!
Én is lelkes teniszrajongó vagyok. Nemrég vettem észre, hogy van ilyen topic.
Rendszeresen szoktam játszani is. Főleg Budapest, de néha hazamegyek Szekszárdra, és akkor ott is próbálok alkalmat teremteni.
Néhány éve jártam egy ideig oktatóhoz, most pedig ismerősökkel, barátokkal ütögetek. Meccsrutinom még nincs nagyon, de bárkivel játszanék szívesen. Szimplán ütögetni, vagy meccsezni is jó.
Poén lenne innen partnert találni.
Ha valakit kedvet kapna írjon rám bátran PÜ-ben!
-
NagyDave
tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Üdv! Azt nem tudom, de a Digisport közvetíti. Egyébként például itt nézelődj. Némelyik stream-hez lehet kell program, szokott HD stream is lenni, de biztosan lesz online, böngészőben nézhető stream is

-
Peter Kiss
őstag
WTA Porsche Tennis Grand Prix 2013-at tudom majd valahol nézni vajon valamilyen free stream-en?

-
NagyDave
tag
Nadal ma délután Chile-ben végre visszatért!

-
NagyDave
tag
válasz
S-Attila
üzenetére
Üdv!
Én már Nadal visszatérését várom, kár, hogy még most sem játszik az Ausztrál Open-en sem. Mindensetre a Grand Slam-et is várom. Valamint, ha Nadal visszatért, kíváncsi vagyok, hogy mire fog jutni ebben az évben
E mellett Tsonga-ra is kíváncsi vagyok, mit tud alakítani a hamarosan kezdődő Grand Slame-en
Egyébként néztem, hogy Tsonga majd Llodra ellen kezd, jobb sorsolás nem is lehetett volna, tuti meccs lesz 
-
pohár
félisten
másfél óra, és kezdődik az AO

-
S-Attila
senior tag
Up. Ki mit vár a 2013-as idényre?
-
MTbc
senior tag
Ha érdekel valakit van egy eladó Head Flexpoint Instinct ütőm.

-
S-Attila
senior tag
Holnap délután 2 órakor (illetve nem korábban, mint 2 óra magyar idő szerint) Roger Federer - Stanislas Wawrinka. Amennyiben Federer megnyeri a meccset, biztosítja a világelsőségét a következő hétre is, és ezzel 300. hetét töltheti elsőként az ATP világranglistáján.
-
spammer
veterán
válasz
S-Attila
üzenetére
Hát igen, van még pár megdöntendő rekord, csak már ő sem lesz fiatalabb
Jó, nem annyira öreg még, csak azért jönnek a nyakára a fiatalok.De küzdjön még, amíg bírja, csak azt ne várja meg, hogy lecsússzon az élmezőnyből

Mondjuk lehet, hogy tényleg Rióig tervezi a karriert, akkor behúzná a 4 GS-t, az Olimpiát, meg pár nagy tornát, aztán csókolom

-
S-Attila
senior tag
Szerintem nem vonul még vissza. Majd a rioi olimpia után.

Addig még van pár rekord, amit megdönthet. Pl. a legközelebbi lehetségesek: a sanghaji 1000-es versenyen túlléphet Andre Agassi-n, ami az 5. legtöbb megnyert ATP/Grand Slam/Davis kupa meccset jelenti összesítve. Neki van most 868, Agassinak 870, csak Agassi ezt 36 éves korára érte el. Továbbá, ha megnyerné a versenyt, akkor ezt lenne neki a 22. ATP mester/1 000-es verseny győzelme, amivel egyedül tartaná ezt a rekordot, jelenleg Nadallal 21-21 az állás.
-
spammer
veterán
válasz
S-Attila
üzenetére
Ja, aha, az más
Hát akkor remélem belehúz
Egyébként nem tudom, mennyi van még a "mesterben", de szerintem még talán 1-2 szezont lenyom, aztán visszavonul. 
Roddick is visszavonult nemrég, igaz, jóval kisebb eredményekkel, sajnáltam is, hogy ennyire megkopott már az utóbbi években....
-
S-Attila
senior tag
A pillanatnyi világranglistán tényleg első, de az az elmúlt 52 hét alapján készül.
Az év végi világelsőséghez viszont szerintem relevánsabb - és főleg könnyebben átlátható számszerűleg
- a "Singles Race To London" táblázat, ebben csak az ez évi versenyeken eredményei vannak benne. -
S-Attila
senior tag
Miért ilyen kihalt itt ez a topik?
Mit tippeltek, ki lesz az év végi világelső? -
b4zsi-
őstag
Ma nem fogunk unatkozni!
Nadal-Ferrer
Djoko-Federer
Este meg Eb
Közben tanulni is kellene vizsgára, de ilyen meccsek mellett nehéz lesz
-
b4zsi-
őstag
Beindult a 2012 Grand Slam torna. Nézi valaki a Roland Garrost?

-
Most megy a döntő. Senki sem nézi?

-
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül jó áron fedett pályát Pesten? 16 órától kellene 3000/óra v alatta. -
Manitou
veterán
Multifilament húrból ki melyik típust ajánlja?
Tecnifibre családon belül nézelődtem eddig. -
S-Attila
senior tag
Nem igazán nézem, személy szerint. Viszont ezen a hétvégén van a Davis-kupa negyeddöntő, illetve már csak négy hét, és kezdődik az amerikai keménypályás szezon.
-
Dyrtyho
őstag
Nem is nézitek a Budapesti Grandprix tenisz tornát ? Igaz,hogy se Arn Gréta nem tud részt venni rajta,se Szávay Ági,de Jani Réka még versenybe van,úgy hogy lehet neki drukkolni

-
Bibby
addikt
Sok teniszbarát nincs itt, na mindegy azért elbeszélgetek magammal.

Nem volt túl magas színvonalú meccs, Nadal sokat hibázott, szerintem ezért is volt a végén olyan feszült, mert érezte hogy messze nem ez volt a legjobbja. Valahogy nem jött ki a forma.
Persze ez nem csökkenti Djoko érdemeit, szenzációs idén, fejben is első helyre feljött, nem semmi érzés lehet Wimbledont behúzni.
Várom a következő tornát, a mezőny nagyon jó.
-
Bibby
addikt
Ebbe nagyon beletenyereltem.
Végül is nagy csoda nem történt, az esélyesek nyertek.
Tsonga egy szettig tudott éles meccset adni, utána csak gálapontokat hozott (igaz abból nyert egy szettet még). Szórakoztató volt, de egyoldalú.
Murray az Murray. Szinte egyetlen egy kihagyott bréklabdától úgy szétesik fejben mint egy első GS-es újonc. Szerintem amíg az anyját nem paterolja el a meccsekről messzire és nem szerez egy EDZŐT (így nagybetűvel) addig nem rúg labdába, pedig a képességeivel nincs gond.
Mindent összevetve ez lesz a legjobb döntő párosítás. Federer már Nadal nevétől is összecsinálja magát lassan (
), négyükön kívül meg más nem számít. Djokovic amit idén mutatott több mint meggyőző, úgyhogy a kezében lehet a győzelem. 
-
-
Bibby
addikt
Kár hogy nem jött össze megint a nagy négyes elődöntője, mint a Garros-on.
Tsonga persze nagyon jó tud lenni ha elkapja a fonalat, de ettől függetlenül szerintem Djoko át fog rajta gyalogolni.
Fed eléggé leadta 2-0 után a meccsét, akárhogy is játszott az ellenfél, itt magát is hibáztathatja. Visszaengedte a franciát.
Nadal olyan mint mindig, a "sérülése" kicsit túljátszott volt, most is fut fut mint az állat, aztán beüti a labdát a sarokba.
Murray-t nem nagyon láttam játszani, de félő hogy megint szétizgulja az egészet ahogy szokta. Szeretném ha ő nyerné, és ha legyűri Nadalt meg Djokot is, meg is érdemli, és ki tudja utána fejben mennyire áll helyre, hova jut el...
Ettől függetlenül Nadal-Djokovic döntőre tippelnék, és az elődöntők után kiderül ki milyen formában érkezik a végére. Csak ne valami egyoldalú döntő legyen. -
Dyrtyho
őstag
De ki van halva ez a topic

-
Dyrtyho
őstag
válasz
adamssss
üzenetére
Már érdemes a Budapesti Grand Prix oldalát böngészni

-
Véget ért a Roland Garros. Nadal nyerte 3:1-re. A döntőben a svájci Roger Federert (avatarom
) verte.
Fájó szívvel, de gratulálok...
-
S-Attila
senior tag
Hú, halljátok, hogy pörög ez a topik.
Ezen a héten és a jövő héten Miami tenisztorna. -
joergie
őstag
Hát elég pocsék volt. Fejben nem tudja összeszedni magát. Azért tavaly csak meg tudta nyerni Indianapolist vagy valamelyiket akkoriban ezres tornát, Federert simán verte, szóval ha pontokat kell védeni megy neki, de ha arról van szó hogy gs döntő, bármennyire is jól készítik fel, szétesik, pedig elvileg meg vannak hozzá az idegei. Még érnie kell egy kicsit meglesz az. Bár ezellen a Djoko ellen az se biztos
Del Potrot várom vissza, azt a Delppotrót aki megverte Federert egy gs döntőben
ez még nem az, de azért próbálgatja magát.... -
Bibby
addikt
Akkor ne szedd.
Egy nagy lófüttyöt teniszezett össze Murray. Sőt "teniszezett". Ez így nem döntő volt hanem edzőmeccs, attól hogy nem megy a játék, haljon már meg a pályán legalább, köpje ki a tüdejét...
Természetesen Djokovic ettől tök függetlenül megérdemelte, élete legjobbjával hozta össze.

-
Bibby
addikt
Ugyan nem népszerű a topik, de a döntő előtt egy up-ot megér.
Amúgy is nagyon régóta szerettem volna egy Djoko - Murray GS finálét, jó lesz ez.

-
törölt tag
Hoppá
Nadalt lemosta Melzer az 1. szettben
6-1 lett
Sanghajban. -
joergie
őstag
csinálok egy F1 online manageresdi játékot, és találtam egy ilyet: http://www.tennismanager.org/managers/add
tennis manageresdi
Csak nem lehet még magyarra beállítani a z országot, csak cseh szlovák és német lehetsz 
-
joergie
őstag
Cici a lényeg a női meccsen. Meg a combok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
remélem mindenki nézte a US Open-t. Történtek érdekes dolgok. Djokovics megverte Federert pl
-
qestion
aktív tag
nézem a római akadémiás közvetítést, hát a női meccsek enyhén szólva nem színvonalasak, de legalább cici van

-
skótocska
csendes tag
Fucsovics Márton
2010 Wimbledon, Junior Grand-Slam győztes
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pénzre nem szoktak sportolók képeit nyomni, pláne aki aktív. Bár lehet arra máshogy gondolkodnak. 

De ha a realitások mellett akarok maradni, akkor Nadal vagy Djokovic. A tippem az, hogy az utóbbi, igaz, inkább Nadalnak drukkolok