Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma
üzenetére
BUEK mindenkinek.
Sajnos ma reggel mikor munkabol hazajottem szokatlanul erotlenul kert enni a kicsi, jobban megsimogatva leginkabb azt vettem eszre hogy nagyon nem akar erősödni. Eszik - amit ő akar és ez egyre kevesebb, a zoldsegekbe csak belenyal de nem eszi, egyfajta tap van amit szeret abbol is bizonyos részek, meg a kis szarazkenyeret tamadja be elvezettel... mi a ló****t lehetne tenni vele? Fule teteje érdekesen varas is meg nem is, nem latom hogy gomba/atka/akarmi lenne rajta. A masik mindenesetre nem kapott el tole semmit, felvaltva voltak simogatva es voltak egyutt is - felugyelet alatt.... szoval varom az ötleteket esetleg miskolci tapasztalt gazdi ha tudna raszanni egy percet. Allatkereskedesben pénteken fogok tudni rakerdezni hogy mit tudna segiteni. Ez a mali nem tőluk jott, de amit hallottam a masikrol az minimum - az allatok evakualasa utan - egy molotovot érdemelne....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DEKO DKHG03 Hőlégfúvó
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest