Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
anaqer
veterán
Ha így is lenne, akkor is legalább 18, de szerintem nem.
Nézd meg pl. a 2x3T jobb oldali piros MVP-ját - egyetlen másik mód sem használ pontosan abban a pozícióban MVP-ot, tehát még a ''18 fix pontból válogatok'' sem áll fent. Szerintem ezek bárhol elhelyezkednek, csak azért éppen ezeket a konfigurációkat használják mert ezek adják a legjobb képminőséget. Vagy nemtoom. :) Megint más kérdés, hogy tényleg random váltogat vagy periódikusan - ezt mondjuk empirikusan is meg lehetne állapítani nagy számú megfigyeléssel, de nekem már most fáj a szemem. :)
Ja, azt gondolom olvastad, hogy úgy néz ki NEM lesz 8xAA az R420-ban. :( -
anaqer
veterán
Hogy Neked jó-e? Azt csak Te tudhatod. :U Mint írtam, teljesítménybeli különbségek nincsenek, illetve a tesztprogramok annyival fognak kevesebbet mérni, mint amennyit a bekapcsolt Vsync számít normál esetben is. Ez a móka arra való, hogy bizonyos peremfeltételek mellett erősebb AA-t fékelhessél. Tehát pl. 4xAA teljesítménye mellett kb. 6xAA képminőséget kapjál.
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Jjjjjo. Zsír. Frankó. Tudtam, hogy elszabom. :( Valaki igazítsa már ki az utolsó képet ha szabad kérnem, a végén természetesen 6x.png-nek kellene lennie.
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
[L]http://www.beyond3d.com/forum/viewtopic.php?t=11889&postdays=0&postorder=asc&start=0[/L]
Beraktam már a radtopic2-be, de szerintem megérdemel egy külön postot. :)
A lényeg : időben periódikusan változó AA mintavételezési pontok (MVP). Minden AA beálltásnál ( 2x / 4x / 6x ) meg lehet választani hogy egy vagy két extra MVP ''szettet'' használjon az AA algoritmus ( lásd ábrák ). Ez ugyan a beállításoktól függő mértékben villódzást okoz, de elég magas stabil FPS-t esetén alig ( ha egyáltalán ) észrevehető, és teljesítményveszteség nélkül javít az AA minőségén. Állítólag. Egy próbát szerintem megér. :)
Egyéb : 4.4-es Catalyst kell hozzá, a V-sync ilyenkor automatikusan bekapcsolódik, ha jól vettem ki akkor csak D3D alatt működik, és vagy újra kell indítani a gépet aktiváláshoz vagy legalább a driverben ''apply direct3d settings''-et nyomni. Ja, a szükséges registry módosítás : HKLMSystemControlSet001Video{azegyikGUIDpróbálgassad}
Aktív témák
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest