Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ver'alor
tag
Sziasztok!
Már egy ideje követem a topikot, de csak most szedtem össze a bátorságomat, hogy megmutassam nektek az egyik HS-emet.
Ezt Launcher Labbel készítettem. Ha valakinek van valami javítási javaslata, akkor szívesen fogadom, mert még nem vagyok annyira jártas a témában.
+ esetleg valaki le tudná írni, hogy hogyan lehet megcsinálni azt a névnap widgetet ami ezen is van? Láttam már több HSen is.May the 4th be with you!
-
Ver'alor
tag
Sziasztok!
Itt egy mai HS.
---
punky10 (#26646):Köszi! Azt hittem, hogy valahogyan Zooperel is lehet valami hasonlót csinálni, de ez így egyszerűbb
[ Szerkesztve ]
May the 4th be with you!
-
Ver'alor
tag
válasz Askformore #26679 üzenetére
Szép, nekem nagyon bejön.
A középső widget a te munkád?May the 4th be with you!
-
Ver'alor
tag
Sziasztok!
Ma is csináltam egyet, mégpedig StarCraft témában.
Ezt is Launcher Labbel csináltam, de sajnos nem tudtam vele eltüntetni az értesítési sávot.
Ha esetleg valaki tudja, hogy hogyan lehet, akkor leírhatná, de egyenlőre egy háttérrel próbáltam elviselhetőbbé tenni a sávot
Próbáltam összerakni egy képen mind a 3 fajhoz tartozó hst, de nem igazán vagyok megelégedve az eredménnyel, ha valaki érdekel, itt találja, de inkább felraktam külön-külön is őket:
Protoss
Zerg
TerranMay the 4th be with you!
-
Ver'alor
tag
válasz gipsztigris #26914 üzenetére
Wow, nagyon szép lett.
Megtudhatom, hogy ez melyik icon pack?May the 4th be with you!
-
Ver'alor
tag
-
Ver'alor
tag
Zooperben megoldható, hogy a kezdőképernyőn ne legyen alsó és felső margó? (Szóval, ha lenne egy téglalap alakú widgetem, akkor annak az oldala pont érintse a képernyő felső szélét)
May the 4th be with you!
-
Ver'alor
tag
válasz gipsztigris #27047 üzenetére
Köszönöm, sikerült!
Igazából a tetejére akartam tolni a widgetet, és úgy próbáltam, ahogy mondtad, csak az előnézet bugos lehet, mert el kezdte eltüntetni egy bizonyos vonal után, és azt hittem, hogy ha kirakom a képernyőre, akkor se fog látszani egy része, de nem így lettMay the 4th be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest