Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- DPD tapasztalatok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemamba
aktív tag
Az első próbálkozásom....
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok, találok valahol egy egyszerű leírást arról, hogy ICS-en hogyan tudom az értesítő sávot szerkeszteni? Ikonokat cserélni vagy leszedni?
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
Nem tudtam eldönteni, hogy csak a design alkalmazásokra gondolsz, vagy valami widgetre, szóval inkább írom az összest, ami látszik:
Nova Launcher
Simple Text
Extended Controls
ColorNote
1Weather
Call Meret 3GIkonok:
Glasklart
MetroStation
A betűseket a Simple Text-tel csináltamZenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok,
minimális alakítás a pár nappal ezelőttihez, próbáltam kicsit arányosítani. Egyik legnagyobb problémám, hogy nem találok elég szép calendar widgetet, legalább 10-t kipróbáltam, mert ezzel nem érzem az összhangot. Javaslatokat szívesen fogadok, olyasmit keresek, aminek a skinje beleillik ebbe a stílusba, amit most pakolásztam össze.Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
válasz Dottore #9710 üzenetére
köszi megnézem, az elsőt még nem néztem a másodikat igen, de nem babráltam vele sokat egyelőre.
@zozyk: neked is köszi, ezt is már néztem és a kék ikonosat is, ezek nem jöttek be, a kéknél sok skint kipróbáltam de, valahogy nem volt az igazi. Mindenesetre köszönöm neked is a tippet.
-
littlemamba
aktív tag
válasz Braddock #9728 üzenetére
köszönöm neked is! Ezt próbáltam, de nem jött be mert rátapival nem visz vissza a gyári naptárkezelőbe, pedig ott szeretem hozzáadogatni az eseményeket. Sokat használom és egyszerűbb ha widgetből megy és nem kell külön rámennem az appra.
Úgy néz ki eddig ez jön be a legjobban.
-
littlemamba
aktív tag
-
littlemamba
aktív tag
válasz bogyoobogy #9825 üzenetére
Simple Text<--- ezzel megoldható
-
littlemamba
aktív tag
Na de srácok, mi van itt? Peace...
-
littlemamba
aktív tag
válasz Askformore #10787 üzenetére
Nagyon tetszik, hogy a főképernyőn van 4 színes ikon, elképesztő módon feldobja
-
littlemamba
aktív tag
Úúúú mennyi jóság, bőség, teljesen le vagyok maradva, mióta nem volt időm a telefonomat ilyen szempontból babrálni, de most rendesen kaptam motivációt, már csak a JB-t kéne megvárni, addig nem állok neki újra Mindenesetre nagyon sok jó munkát láttam, szuperek vagytok
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest