-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz MaxTorque #24373 üzenetére
Nekem három fiókot kéne kezelnie, egy magánt és két cégest.
A problámámat itt írtam le. Megoldás hiányában a gmail kezelje csak a magán fiókomat, a cégest meg a gyári email kliens. Ja, és a gmail klienssel vannak még gondok, pl. a céges pop3 beállítású fiókokban nem tudott levelet keresni.[ Szerkesztve ]
-
válasz MaxTorque #23262 üzenetére
2 dolog miatt tetszik. Egyrészt nagyon ötletes, másrészt jó, hogy más is használja ezt a launchert.
Még egy kérdés, az alsó sáv az mappa vagy panel? Mert panelnál is belehet állítani, hogy csak egész elemeket mutasson.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz MaxTorque #23132 üzenetére
Lightning újratelepítése megoldotta. Nem magával a kihelyezéssel volt a gondom, hanem a beállítással. Kiraktam a zooper widgetet, megjelent egy szürke téglalap, benne a "rotate phone to start" felirattal. És nem tudtam se rákattintani, se beállítani, se semmit. De most már jó.
Azt esetleg tudja valaki, hogy a kijelzőről videót melyik programmal lehet csinálni? Mert a Lightning Launcher működés közben mutatja meg az erősségeit.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Orf3usz
tag
válasz MaxTorque #23128 üzenetére
Nagyon tetszik
Ha lenne kedvem átformálni én lapítanám az órát ha az ikonpakk már flat. Az óra is majdnem az, csak le kéne venni az inner glow-t a szürke körről és a két jelzőcsík árnyékát. A képből nem jön le hogy a külső karika milyen színű, szürke vagy áttetsző. Egy félig áttetsző piszkosfehér színben ütős lenne ha eddig nem az de ugye ezen a hátteren nem számít). Meg is csinálnám de most nincs kedvem beröffenteni a PS-t[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz MaxTorque #23128 üzenetére
Rendben van!
Talán az órát levenném, digitálisat tennék kicsit kisebbet és az eredetivel 1 vonalba középre, de csakis vékony "thin" betűtipussal. Persze másnak máshogy tetszhet, ez az én ízlésem csupán.Na mire kijavítottm a dropboxos linkedet, kicserélted[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
-
punky10
addikt
válasz MaxTorque #14744 üzenetére
Ezt igy oldanám meg(lehet, hogy van jobb, de ez egy egyszerű és jol működő megoldás):
Nova Prime launcherben engedélyeznék 2 oldalt. Az elsön hosszan rányomva a kijelzöre választanám a Nova műveleteket, majd az "ugrás az oldalra" sort. Kiválasztom a 2. oldalt. Utána az ikonon hosszan nyomva előjön a szerkesztési opció. Itt beállitom az ikon helyére azt a "pöttyöt" amit szeretnél. A 2. oldalt pedig telerakhatod appokkal vagy mappával. A háttér görgetését kikapcsolnám, és áttünési effektnek kiválasztanám a "ki és be" effektet. És kész.VD:a legkézenfekvőbb megoldás eszembe sem jutott... Ráadásul amit én ajánlottam, az nem tudja "körben" megjeleniteni a cuccokat...
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Flair Signature
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával