- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
válasz
Peterhappy #7789 üzenetére
Ferdzsoo kolléga nagyon jól mondja! Én is kezdetben Oadánál voltam (annak már több mint 10 éve
), de aztán szépen eltanácsoltak...meg a szemem láttára tgítottak spreadet úgy, hogy kistoppoljon, majd a tüske abban a pillanatban eltűnt....magyarázat? "sajnos illikvid volt a piac"...
Miért pont árucikkekkel akarsz kereskedni? Van valami stratégiád? FXCM továbbra is a legnagyobbak közül való, náluk ECN számla is van, amiról jó emlékeim vannak (vagyis jobbak mint az MM számla esetén
). Viszont Interactive Brokers kihagyhatatlan akármivel is tradelsz. Lényeg, hogy legyen FCA engedélye a brókernak és ECN számlán kereskedhess.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Peterhappy #7789 üzenetére
Az a baj hogy nagyon könnyű összekeverni azt az !érzést! hogy a piac ellened van, illetve azt a !tényt! hogy tényleg a brókered vadássza a stoppjaidat.
A lényeg hogy olyan brókernél érdemes lenni aki nem Market Maker. Jellemzően magasabb díjakkal rendelkeznek, jóval nagyobb minimum kezdőtőkével lehet náluk számlát nyitni, de itt legalább nem fognak trükközni, se a kifizetéseiddel, se a tradejeiddel. Mindenesetre én MM-el nem foglalkoznék. Ha jó kereskedő vagy nem azon fog múlni hogy mennyi a brókerköltséged, viszont a tényleges stopphunton és egy gyenge ügyfélszolgálaton/meg egy cipruson bejegyzett brókercégen nagyon sok múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- iPad topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- GAMER PC - I7-3930K / ASUS GTX 1060 6GB / 16GB RAM / SSD / HDD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest