Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• brd

nagyúr

válasz Ferdzsoo #3487 üzenetére

Nekem is. Már csak a Youtube-on fent lévő pár videójából többet tanultam, mint előtte 2 hónapon keresztül bármiből. Azóta mindenféle indikátor nélkül (ezeket már az elején amúgy is hülyeségnek gondoltam, hiszen minden ott van a grafikonon a gyakorlott szemnek, a sok ábra csak zavaró), jobb napokon napi 6-10%-ot simán meg tudok keresni, csak egy két "vonalka" rajzolgatásával, 6-8 devizapáron egyszerre kereskedve, felesleges kockázatot nem vállalva. Ez egyelőre demo számlát jelent, az élesre kell még felkészülni lelkileg. ;) Ott nem megy még ilyen jól (de pozitív az egyenleg). Pl. nem olyan egyszerű nézni, ahogy az árfolyam közeledik egy vonalhoz, és ott nem pozíciót zárni kell, hanem nyitni egy újabbat, de szoktatom magam...
    Már csak le kellene programozni. :)
    Erről jut eszembe: ismer valaki ingyenes (vagy akár kipróbált fizetős) megoldást egy ex4 file mq4-re átalakítására (20 KB-os file-ról van szó)? Van egy expertem, ami a robotmunka jó részét elvégzi (bizonyos, általam beállított értékeknél pozíciónyitás, értékek beírogatása, stop módosítása, MM), nekem csak két vonalat kell mozgatnom a chart-on. Viszont hibásan működik a brókeremmel/klienssel, vagy valami ilyesmi, mert pozíciónyitásnál/módosításnál hibát ír ki, de ha kérek konfirmálást, akkor jól működik, csak ugye így minden nyitáskor/módosításkor ott kell lennem.

• Dzoli

tag

válasz Ferdzsoo #3487 üzenetére

Nagyszerű alapot ad, és egyszerű mint a faék. Azt a 4-5 jelzést, amit kötnek, bárki könnyen megtanulhatja. Nekem is van jó pár OFK (online forex klubbos) videóm, azokból sokat tanultam.
    Tényleg azt tanítja, amit csinál, nem pedig elméletről, és múltbéli chart elemzésről beszél.
    Egyenlőre a MAX Trading a csúcs nálam. Nagyon kifinomult, komoly kis rendszer, amivel M5-ön tolják a pozícióépítéseket. :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés