Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sztrixi78

csendes tag

válasz Dzoli #2711 üzenetére

Stimmel amit írsz !!! ...csak eddig én a %-os szabályhoz tartottam magam, ahogy Fecdzo írta és úgy gondoltam naívan, hogy akkor a nagy többség hasonló módon számolgat !
    Persze a stopok nagyon hamar kimentek a merev szabály miatt, ezért kértem segítséget korábban és írtátok, hogy a kötésmennyiséget kell akkor változtatni, úgy hogy hellyel-közzel a kockázandó tőke %-os összegéhez igazodjon, ill. fibo szintek alá-fölé, stb. ahogy írtad !

Fecdzo: próbáltam 15-30 perces elemzés alapján kötni, de mikor beszállnék, annyira "elérhetetlennek" látszik az ár per pillanat akkor és így elbizonytalanodok, hogy reális e a dolog..?...látszik, hogy még nagyon nem bízok magamban !

Mindenesetre köszönöm a helpet neked is és Fecdzónak is...kifogom próbálni a margin-os szisztémát is.

• Fecdzo

senior tag

válasz Dzoli #2711 üzenetére

Ne keverd már szegénynek bele a margint...amúgy a klasszikus értelemben semmi köze a marginnak a kockázathoz.

Mi arra vagyunk kíváncsiak, hogy ha kistoppolódunk akkor mennyit veszítünk! Előtte megnézzük, hova tettük a stoppot (vagy fix vagy csúcs/völgy vagy gyertya vagy valami) az entrynkhez képest. Így tudni fogjuk ha nincs igazunk akkor mekkorát vesztünk és az hány %-a a tőkénknek. Az most teljesen fölösleges, hogy most teszem azt 20 dodóval kontrollálunk xK dodót, hiszen az számít mikor stoppolódsz ki és az milyen messze van az entrydtől....ha messze van a stopp akkor kevesebbet kell bekötni...ennyi...

Új hozzászólás Aktív témák