Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
válasz
gtasystem #1412 üzenetére
Tudod, az az érdekes, hogy vannak szoftverek amik nagy lóvékat ordereznek. Be is linkeltem még jóval korábban. Ezek csupán bizonyos árszinteknél lépnek érvénybe. Beöntik a piacra a lóvét (bár ez részvényeknél van).
Én először a wealth-lab-el kerültem kapcsolatba, majd Tradestaion (mint cég és platform) utána Ninjatrader és csak nem olyan régen MT4. Egy dolog szól az MT4 mellett: a legkommerszebb és a legtöbb ember által használt kereskedési platform. Ezáltal rengeteg hibájára sokkal hamarabb fény derül. Viszont ismerek pár embert akik mind-mind a Ninja felé veszik az irányt, mert ott akarják hagyni a rendszerüket magukra.Ott is merik hagyni és nincs is gond.... És ha belegondolsz, mi értelme van egy automata rendszernek, ha nem hagyhatod magára???....csupán annyi, hogy mindenképpen tartod magad a szabályokhoz. Viszont ez paradoxon gyanús mert ugyanúgy ott ülsz a gép előtt, ugyanúgy hat az elémdre a piac és belefogsz nyúlni a stratégiádba, hogy belevidd az intuíciót. Viszont akkor minek automatizálsz??
A gyengepont maga a forex és a szabályozatlansága....direct access brokerek részvények esetében és határidők esetében ilyet nem csinálhatnak. Ezért állnak sokan át...
Oanda valóban jó erre, és API is van. Csak ilyen mértékű programozási ismeret hiánycikk
Amint lesz eredmény az ilyen tesztek kapcsán, mindenképp beírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest