- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
az automata rendszernél ezt is bele kell számolni..azaz a hiba lehetőségét..aki ezt nem számolja bele az szerintem naiv egy picit..
aki automatikusan akar kereskedni az ne panaszkodjon ha valami szerverhiba becsúszik..amiről beszélsz azt komoly cégek csinálják és hidd el komoly felügyelet mellett..
nem hinném hogy ha egy cég miközben "beönti a lóvét" ahogy mondod közben összes alkalmazottaival elmenne sajtburgerezni..amit meg linkeltél eset az egy magát profinak feltüntető akárkitől származik akikről már korábban kifejtettem az általános véleményemet..
ettől még mondhat jókat de helyén kell kezelni..
megjegyzem: order eltérés többnyire a demó számlákon fordul elő, mert azt nem a komolyabb szerverre teszik..szóval ez a híres trader nagy valószínűséggel valahol demózik aztán ezt adja elő..de ez csak feltételezés persze..
biztos már túl sok 'expert'-et láttam..
-
Gh0sT
addikt
A rendszer magára hagyásáról egy érdekesség:
- jelenleg egy EA-t futtatok a demo számlámon, viszont tegnap este több nyitott pozim is volt, amikor elvesztettem az internet kapcsolatom
- néhány perc múlva megszűnt a hiba, és beléptem a számlámra, viszont az EA-t elfelejtettem elindítani
- mindezt csak reggel vettem észre és addig egy frankó kis veszteséget szedtem össze
- nem zártam semmit, elindítottam az EA-t, kíváncsi vagyok, hogy le tudja-e dolgozni a veszteséget ellenorderekkel,
Új hozzászólás Aktív témák
- Kényelmes vezérlés és testreszabható megjelenés jellemzi a Nothing Headphone-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automobilista 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max Gold Arany stílus, Pro kamera, 5G 256 GB,100%
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest