Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
szerintem nálam sincs több esélyük, mert van más gondom is velük:
Láttam, hogy bizonyos yerbákból lehet náluk 100 és 250g-os kiszerelést is rendelni.
Gondoltam tök jó, akkor meg tudok kóstolni pár fajtát nagyobb pénzkidobás nélkül. Azt gondoltam ezekből a termékekből létezik kisebb kiszerelés.Majd mikor pár nap múlva semmilyen visszajelzést nem kaptam a rendelésemre, akkor finoman rákérdeztem, mi a helyzet. Erre felhívtak, hogy ja, azért nem foglalkoztak a rendelésemmel, mert utolsó csomag yerbákat nem bontanak meg.
Mire én:
WTF #1: jaaa, hogy ez nem kis kiszerelés, hanem konkrétan felbontott, kimért yerba papírzacskóban?
WTF #2: ha nem írok nektek, hogy mafasz van, akkor nem is szóltok?Végül lemondtam a kis kiszereléseket és csak egy 500g-os zacskót rendeltem, de szerintem ez volt az utolsó onnan
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
yerbamate.hu-n láttam régebben, hogy akciózták a sérült csomagolású terméket meg a közeli lejáratúakat is. Ez lenne a helyes hozzáállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest