Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
válasz
kisninja
üzenetére
Nem tudom hova valósi vagy, de BP-n vannak bizonyos kerületek, ahol egész jó a víz. Én a gung fu teázásnál azt vettem észre, hogy a zöld teáknál jobb ha minél inkább kisebb az ásványi anyag tartalma "annál édesebb" az érzésem. Viszont amikor oolong vagy pu erh teát iszom akkor azt vettem észre, hogy sokkal jobban ízlik, ha ásványosabb vízet használok. (elkezdtem gondolkodni és lehet benne akár logika is, mert ezeket a teákat inkább agyagcsészében kellene inni és maga a csésze ásványossága hozzá add a tea ízéhez.) én mivel üvegben vagy porcelánba főzöm nincs ásványi anyag ami a teához oldódhatna főzés közben.
Én most a "sima" nyugati teázáshoz a Kusmi Teákra lennék kíváncsi. Volt már szerencséd hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest