Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imdre
aktív tag
Sziasztok!
Kb két hónapja van meg a C715. Alapjaiba véve elégedett vagyok vele. 606-os fw van fent jelenleg
Van pár dolog, ami zavar:
- külső boxot (Amlogic + Coreelec) használok. Ennél is, illetve tv-s Netflix app használatakor is a 24p-s filmek elég darabosak. Van valami mód ezen "javítani"? Szobában van egy 10 éves Samu, ami klasszisokkal folyamatosabb képet ad 24p alatt. Motion plus van a samunál, ami javít rajta, de csak finoman állítva, mert a szappanopera hatást sem szeretem (valami hasonló kellene itt is). De amit a Tcl művel 24p alatt, az elég gáz...Kép színeket tekintve rendben van, DV, Hdr szépen adja, de a darabos mozgás kikészít (ettől tartottam is). Tv adás, Hbo Go rendben vannak, folyamatos a mozgás, de ugye azok nem 24p-ben mennek. Furcsa, hogy itt nem olvastam ilyenről, hogy sokakat zavarna a darabos mozgás, vagy csak én vagyok erre allergiás
- csatornaszerkesztő egy botrány...kerestem, de nem találtam legalább egy pc-s szerkesztőt. Tud valaki esetleg egy működőt? Kiszenvedtem egy teljes rendezést, de ha jön pár új csatorna és kerestetnem kell, akkor megvan a félnapos idegölő program (voda+ci modul), mert összekavarja az egészet.
- rendszersebesség pár perc után kielégítő, de nem valami acélos
. Újabb Android Tv esetleg hozhat előrelépést? Netflix az elég gagyi lassú...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Újabb Android Tv esetleg hozhat előrelépést? Netflix az elég gagyi lassú...
Vhiktor