- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PuMbA
titán
válasz
rumkola #39205 üzenetére
Itt maga a videó anyag lett rosszul konvertálva / kódolva, tehát a CiNEFiLE, aki készítette ezt a fájlt, ő rontotta el
Cirka 15 éves kódolás ez, amikor még elkezdett terjedni az x264, így előfordultak malőrök. A rendesen kódolt 24fps-es filmek bőven folyamatosabbak nálam, illetve manapság már ritka, mint a fehér holló az elrontott kódolás.
-
PuMbA
titán
válasz
boborján2 #39193 üzenetére
"Konkrétan hidegrázást kapok a régi bútoroktól, nem tudnék létezni olyan házban."
Ezzel én is így vagyok, de nem is veszek régies kinézetű bútort emiatt
"Egyszer valahol valaki kitalálta hogy 24 kockával frankó. Oké szép és jó, de van jobb."
Igen, van jobb, készültek már 48fps-sel filmek, de senki se akarta eléggé, hogy elterjedjenek.
"akkor gondolom pl egy 1984-es filmet is korának megfelelő eszközön néziket, és nem egy modern tévén "
Egy 1984-es filmet sem a régi doboz TV-re szánták, hanem egy szép nagy mozivászonra
Ez ma sem változott. Zenében szintén ez a helyzet, a zenéket koncertekre írták, nem az akkori, otthoni Sokol rádiókra.
-
PuMbA
titán
Továbbá a film egy művészeti alkotás. Egy múzeumban sem lehet átalakítani a kiállított festményeket a nekünk tetsző módon, mert akkor feleslegesen mentünk el oda
Hiszen a lényeg, hogy mást lássunk, mint a mi preferenciánk, ezzel tágítva a látóterünket, gondolkodásra sarkallva, hogy mi lehet ebben, új dolgokat befogadva. Mindig az én szájízemre módosítva nézni egy kaptafára a dolgokat....számomra halál unalmas lenne, de ez csak én vagyok.
-
PuMbA
titán
válasz
boborján2 #39182 üzenetére
"Nekem az a fura ,hogy a játékokat mindenki a világ összes fps-ével akarja játszani hogy abszolút sima legyen, de a filmet meg szándékosan nem."
Mert a kettő teljesen más
Játék esetén például fontos a reakcióidő, ezért jobb a minél több fps. Továbbá a legtöbben motion blur nélkül játszanak, így szintén fontosabb a több fps. Filmeknél egyáltalán nem számít ez. A filmeket pedig nem akarjuk játékká alakítani. Ez olyan mintha valaki a basszust feltekerve hallgat zenét, minden zenét egyen módra alakítja, pedig szerintem ez a szép, hogy mindenféle médium mást mutat. Ha egy zenében nincs basszus, akkor nem akarok basszust hallani. Ha egy film 24fps-es, akkor nem akarom 60-nal nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest