- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
HateEternal #32998 üzenetére
A 24p film darabossága a modern megjenítőknek fizikai sajátosságainak és a látás fiziológiájának az eredménye. Ilyen értelemben ez nem hiba, ami szoftveresen javítandó.
A mozgás beállításokban a judder reduction (nem tudom TCL-nél mi a magyar neve) csúszkát kell kicsit felhúzni. Szerintem 2-es értéken már egész jó. Magasabbra állítva jelentkezik az u.n. szappanopera effektus, de van aki pont ezt szereti. Ízlések és pofonok...
-
Spin
aktív tag
válasz
HateEternal #32998 üzenetére
Igen, én is arra a "darabos" mozgásra gondolok, nálam valamiért megragadt akadásnak
Ha szimplán menüből, netről akarok frissíteni nekem sem dobja fel, de olvasgattam reggel és rátaláltam egy újabbra. Addig ma le nem fekszem míg rá nem rakom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest