- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
Piftuka #1665 üzenetére
Lehet én voltam a figyelmetlen, de ezidáig csak wallace 234 volt az akinél nem működik, meghibásodott az ARC funkció. Ez is simán lehet a frissítés hibája. Legalábbis én úgy veszem észre, hogy ez a funkció nála a frissítést követően lett rossz. Ezen felül a hibás soundbar, nos ezt is ha jól olvasom a fórumot egyetlen fórumtársunk írta, hogy az övén rossz volt.....Hozták a csere TV-t és vitték a rosszat, tehát nem volt egy percig sem tv nélkül. Így én azért nem tennék általánosítást ahogy te máris ráhúznád az újabb sorozatokra. Én is x815 felhasználó vagyok. Az ARC funkciót nem tudom tesztelni, nincs ilyen eszközöm. De ezen felül minden tökéletesen működik rajta.
Csak azért írtam le ezt, mert nagyon sok helyen látni, hogy van 1-1 kiugró hiba és máris elkezdődik az általánosítás, hogy az xy termék gyengébb összeszerelésű, rosszabb minőségű, sok a meghibásodásuk..... Ne tegyük már ezt itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest