- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjani81
senior tag
válasz
kakukkos #1477 üzenetére
Szia. Nekem vokt rossz a soundbar. Szóltam a T nek felvette mint 3 napon belüli csere. 30 napjuk van a csere lebonyolítssára. Meglepetésemre nem hagyományos csere volt ( elviszik a rosszat és majd hoznak másikat) hanem a bejelentéstől számított 6. napon jött a HD Team és hozott egy original tvt és azzal elvitték a rosszat. Bízok benne ez nem rossz mert ez még sobozban van ki se bontottam
Ha 3 napon belül vagy követeld a cserét. Jogod van hozzá!
-
wallace 234
őstag
válasz
kakukkos #1482 üzenetére
Szerviznek a dolga lenne, hogy hozzák vigyék bár most amilyen örület van. 5 méter? gondolom a távon nyomtad a gombot és a tv vette a hangot. Elvileg tudja ezt is. én eddig a távhoz beszéltem
Hangbeállításnál pcm meg van Dolby Atmos is gondolom ezeket is meg nézted. De legalább órának első osztályú a soundbar
-
wallace 234
őstag
válasz
kakukkos #1477 üzenetére
Kicsi távirányító igazából annyival jobb, hogy kényelmes,össze kell párosítani a tvvel és akkor működik a hangvezérlés ami egész jól működik rajta, ami érdekes mikor párosítod, írja mostantól elérhető a hangvezérlés és a légegér funkció de sajnos az utóbbi nem működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Hardcore café
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux kezdőknek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest