- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyraxx
tag
Az egyetlen számottevő különbség a MiniLED vs FALD QLED.
Minden összes további hardveres specifikációban megyegyeznek, vagy marginális különbségek vannak.
CPU, GPU, Ram, tárhely, ram sebessége, frekvenciatartomány, bit-depth, OS, stb. mind-mind ugyanaz. Ja, a 725-ben van kamera is. Hurrá.
Lényegében mintha áttennék a C728 belsejét egy miniledes házba.https://www.displayspecifications.com/en/comparison/5a5419cc5d
SZóval értem én, hogy jobb a miniled a Qlednél, de ennyivel?? Jobb 140.000-rel? A videók egyéltalán nem győznek meg erről engem. Szerintem nem azért ennyivel (rohadtul) drágább a C825, mert miniled, hanem mert a C8x új szériát még nem akciózták le kellőképpen, úgy, mint ahogy a C7x szériát már igen. Tuti még érdemes várni ezzel.
-
Zoli1222
addikt
Hol 400k? Mert akkor veszek egyet. Mindenhol 550k-ért látom.
Amúgy én is egy 65c728-cal szemezek csak sajna a környéken (Hódmezővásárhely) nincs sehol. Pest meg környéke az euronicsban, persze csak az üzletben lehet személyesen. Kapják be. Rohadtul nem értem ezt, h vmit lehet online rendelni, vmit meg nem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest