Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
4264adam
üzenetére
Van egy olyan hogy intelligens fényerő. Azért tud galibát okozni főleg DV tartalom esetén Pl c825-ön tökéletesen működött míg c845-ön van hogy ki kell kapcsolni pedig mind a kettő készüléken pontosan ugyan az az FW van.
Dee egy ilyen hálószoba esetén nagyon jól jön és igen hasznos. Mert tök sötétben vissza veszi a fényerőt egészen 19%ig. Ha meg DV-t nézel akkor kikapcsolod ezt az opciót ha éppen beakadt....
Én biztos a c805-öt venném. Minden tud amit kell, évekig kiszolgál még és még 5 éves garancia hosszabbítás is elérhető ha megfelelő helyen veszed. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
4264adam
üzenetére
Azért mert kalibráltan annyit tud.
Én mindig kalibráltan adom meg a maximális fényerőt mert csak annak van értelme.
A gyártó pedig a legelcseszettebb képmódban adja meg, amiben nézhetetlen a kép, tiszta kék vagy zöld minden.A TU kalibráltan szerintem nem tud 300 nitet inkább 200-250-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor