- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
4264adam #25172 üzenetére
Van egy olyan hogy intelligens fényerő. Azért tud galibát okozni főleg DV tartalom esetén Pl c825-ön tökéletesen működött míg c845-ön van hogy ki kell kapcsolni pedig mind a kettő készüléken pontosan ugyan az az FW van.
Dee egy ilyen hálószoba esetén nagyon jól jön és igen hasznos. Mert tök sötétben vissza veszi a fényerőt egészen 19%ig. Ha meg DV-t nézel akkor kikapcsolod ezt az opciót ha éppen beakadt....
Én biztos a c805-öt venném. Minden tud amit kell, évekig kiszolgál még és még 5 éves garancia hosszabbítás is elérhető ha megfelelő helyen veszed. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
4264adam #17039 üzenetére
Azért mert kalibráltan annyit tud.
Én mindig kalibráltan adom meg a maximális fényerőt mert csak annak van értelme.
A gyártó pedig a legelcseszettebb képmódban adja meg, amiben nézhetetlen a kép, tiszta kék vagy zöld minden.A TU kalibráltan szerintem nem tud 300 nitet inkább 200-250-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest