Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Norbert
csendes tag
válasz
mandju
üzenetére
Jogos felvetések. Egy filmnél tűnt fel, mintha nem lenne tök fekete a fekete, de nem volt időm tesztelni. Viszont nekem is kérés nélkül tette fel az új verziót, hiába van kikapcsolva az automata frissítés. Valahogy vissza kell majd rakni az előző verziót, ami a 474-es volt. Ott 100%, hogy lekapcsolt mindent feketénél és nem volt coil whine.
-
-
válasz
mandju
üzenetére
Nekem szerintem a gyarival se volt problema, az uj fw-el se latok erdemleges felhosodest
Ha szembe vagyok a tv-vel akkor az also szelein szurkebb, de ez inkabb mar a betekintesi szog miatt (~2m-rol), picit ha megdontom a fejem akkor mar ott is annyira fekete mint mashol.Amugy erre a local dimming-re van kulon funkcio, hogy lassam milyen ha aktiv es ha nem aktiv?
#14429 Vhiktor:
Jovoheten mar december ...
Varni fogjuk
-
Gino20
őstag
válasz
mandju
üzenetére
Nem is tudom. Nem tapasztaltam. A szélein mondjuk szürke háttérnél egy kicsit világosabb, de talán ennyi. Engem igazából az ARC tesz tönkre. Neked esetleg van infód arról, hogy ha felteszek egy régi verziót img-ből, de nem vállna be, akkor vajon könnyedén vissza tudom állítani gyárira? vagyis, hogy utána mókolásmentesen frissülgessen magától, ha talál új szoftvert..? Napok óta (ahogy az időm kicsit engedi) túrom a fórumokat a számomra ismeretlen témában, de nagyon döcögös a "dolog"
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).
Vhiktor