- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mukisrác
aktív tag
válasz
mukisrác #18253 üzenetére
Sziasztok,
Ma végre visszatért a TV (55c839) emag háztól házig szervizből (nem kapkodták el), elvileg mainboard csere volt.
503as build volt rajta, 511-gyel kaptam visszaOlyan gondom lenne most, hogy sehogy sem tudom munkára bírni az eARC kimenetet.
-A hangmenüben próbáltam automatikus választást és Arc-ot is.
-a bemenet Beállítások között be van kapcsolva hogy eArc, és a hang továbbítás is.Van esetleg valami ötletetek, vagy megy vissza újra?
Köszi előre is -
tomisanzero
tag
válasz
mukisrác #18157 üzenetére
Nekem is Disney - vel kezdte, aztán HBO, Prime, most pedig már Netflix is, pedig azt jó egy éve néztem már gond nélkül.
@krepp:
Az a baj mivel szerintem szoftveres és egyáltalán nem állandó a hiba, valószínűleg ugyan ezt a készüléket kapnam vissza némi rajta ülés és service reset után. De lehet csak én vagyok túl pesszimista.
-
gianni85
veterán
válasz
mukisrác #17801 üzenetére
Lehet valami beállítás? Én elengedtem… a horizon 5 nem fog se natív 4k-t adni S-en, se 120fps-t. Visszaraktam 60hz-re, és használom megelégedéssel. 60hz és vrr menjen, ha azzal stabil a kép, én nem várok el többet egy series s-től. Játékban a series x se fog nagyon 120fps-t adni, max valami indie játékban, vagy fullhd mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest