- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
himpike #6952 üzenetére
Nem nagyon értem mire gondolsz? Én megvettem beüzemeltem rákötöttem a lejátszót erősítőt hdmi fülest, végig mentem a menüben beállítottam logikusan a lehetőségeket és azóta használom elégedetten és már hónapok óta....
Pontosan te mire gondolsz, hol látod itt a megoldhatatlan illetve problémás dolgokat?
Rádásul hány felhasználónál olvastál ilyet?Nagyon nem értem mikor valaki így ráront egy topokira. Főleg, mikor a rendszeres olvasók tudják, hogy talán egy problémás felhasználó volt. Akinek egy firmware frissítés megoldotta az egészet, ráadásul ezt ajánlották neki a legelején is. Csak hát idő és sok HSz kellett mire ez megtörtént....
-
darius09
tag
válasz
himpike #6952 üzenetére
Én Pc-vel használom. Semmi gondom és van egy samsung hangpojektorom is de a tv jac-jéről is szoktam használni bose hangfalakkal.. Bár én maga a tv android rendszerét annyira nem használom max a gyereknek youtube ami kifogástalan meg a netflix is.
Bocsi ha a c715-ről van szó persze
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG UE85DU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55LS03RA) 140CM 4K Q-LED FRAME SMART ! PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest