Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- WH Sony XM-6 Help
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
gabber01
üzenetére
85C765. Bizony viszonylag oldalról is teljesen jó a képe, még ha nem is pont olyan, mint szemből. 3 személyes kanapéról nézzük, bárhova is ülsz le rá, a világon semmi különbség nincs a képben. A feleségem kb. 45 fokból nézi (ott van az ő kanapéja), ha oda át ülök látszik a különbség, de nem egetverő még onnan sem, sőt! Előtte Samsung Qled volt, azon már biztosan nem néztem volna onnan, mert sokkal de sokkal rosszabb volt. Mindig mondtam a feleségemnek ha ketten moziztunk, hogy üljön át szembe, de őt például nem zavarta. A plazma is szar volt ebből a szempontból, de ez a TV teljesen nézhető akkor is, ha nem pontosan szemből nézzük.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
gabber01
üzenetére
Többször írtam már én is, hogy lehet egyeseknek furcsa, de vannak olyan helyzetek, ahol az IPS jobb választás. Vagy az OLED, de az ugye már más árkategória, mint az említett C6K.
Mondjuk tegyük hozzá, hogy IPS -ből is van olyan, aminél gyenge a betekintési szög. Ezt múltkor már Vhiktor is igazolta. Így ezeket is érdemes megnézni személyesen.
-
Kelvin
őstag
válasz
gabber01
üzenetére
Egyetértek veled és nem is akartam kötekedni, bohóckodni meg pláne. Csak arra szerettem volna kilyukadni, hogy nyilván nem azért veszünk tcl tévét mert az a legjobb és minden igényt kielégít. Hanem mert az ár/érték aránya jó, és emellett egy beugró nézhető kategóriát képvisel.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor