Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tabasco

csendes tag

válasz KoVee84 #40852 üzenetére

Köszi a visszajelzést. Igen a youtube profilzárást megtaláltam, az legalább működik. De érthetetlen amúgy hogy a nagy Google miket kihagy ebből a tv oprendszeréből. Nem értem miért nem gondolnak azokra a családokra, ahol a gyerek nem kisgyerek már, hogy a gyermekprofil elég legyen neki, de attól még nem akarom a tévén (sem) egyelőre ráereszteni bármilyen tv csatornára, vagy a tv internetböngészőjén keresztül bármilyen weboldalra. És amit találtam talán csak valami kókány androidban berhelős TV launcheres mókolással lehetne megoldani az app lockot, amit meg nem akarok, meg ki tudja milyen appok lennének amiknek át kell adni minden jogosultságot hogy launcherként tudjanak működni a tévén az indulásakor.
    De az is nevetséges számomra, hogy CSAK 3 db Kedvenc kategóriába tudom a tv appon belül a csatornákat sorolni/rendezni. Nem értem miért nem lehet akár 10 db vagy akármennyi kedvenc kategóriát létrehozni mint pl. ahogy az LG webos oprendszerén belül lehet.
    Nem a TCL tv-ket szidom, a TV egyébként csúcs, de ezek a google tv oprendszer korlátok kiábrándítóak... :( :)

Új hozzászólás Aktív témák