Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Az ellenkezőjét kellene bizonyítani, de ilyenről szó sem volt. Fent linkelt cikkben is benne van, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelni ebben a képmódban. Ennyiről szól az egész.
Eleve minden TV -n pont ugyanúgy kellene kinéznie a Filmmaker képmódban lejátszott filmeknek. De ez nem igaz. Az, hogy közelebb áll valósághoz, és több esetben jobb a gyártói mozis modnál, az való igaz.
Olyan mélyen nem nyúl bele, hiszen akkor nem kellene kalibráltatni a TV -ket sem. Az igazság viszont az, hogy nem csak márkánként, vagy TV típusonként vannak eltérések. Hanem akár 2 dobozból kivett pl. C805 között is. Ezért mindig egyéni a kalibrálás.
Szerk.:
Nekem 3 TV -n van otthon Filmmaker mód, egyik sincs kalibrálva, és mindegyik különböző márka. Tökre máshogy néznek ki rajta a filmek alapbeállításon. Szerintem felesleges is lenne bármit méricskélni, amikor szabad szemmel is látszik.Ezt alapbeállításokkal lehet finomítani, pl. van olyan gyártó, ahol szerintem a színből érdemes levenni. De kalibrálás nélkül egyik sem lesz igazán olyan, amilyennek lennie kell.
Az viszont biztos (szerintem...), hogy ajánlott képmód a Filmmaker.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor