- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vargalex #36576 üzenetére
Az ellenkezőjét kellene bizonyítani, de ilyenről szó sem volt. Fent linkelt cikkben is benne van, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelni ebben a képmódban. Ennyiről szól az egész.
Eleve minden TV -n pont ugyanúgy kellene kinéznie a Filmmaker képmódban lejátszott filmeknek. De ez nem igaz. Az, hogy közelebb áll valósághoz, és több esetben jobb a gyártói mozis modnál, az való igaz.
Olyan mélyen nem nyúl bele, hiszen akkor nem kellene kalibráltatni a TV -ket sem. Az igazság viszont az, hogy nem csak márkánként, vagy TV típusonként vannak eltérések. Hanem akár 2 dobozból kivett pl. C805 között is. Ezért mindig egyéni a kalibrálás.
Szerk.:
Nekem 3 TV -n van otthon Filmmaker mód, egyik sincs kalibrálva, és mindegyik különböző márka. Tökre máshogy néznek ki rajta a filmek alapbeállításon. Szerintem felesleges is lenne bármit méricskélni, amikor szabad szemmel is látszik.Ezt alapbeállításokkal lehet finomítani, pl. van olyan gyártó, ahol szerintem a színből érdemes levenni. De kalibrálás nélkül egyik sem lesz igazán olyan, amilyennek lennie kell.
Az viszont biztos (szerintem...), hogy ajánlott képmód a Filmmaker.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest