- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Grillo #36341 üzenetére
Közben zsolt501 kolléga hozzászólása alapján kipróbáltam: ha az alsó tolókapcsolóval a mikrofont kikapcsolom, akkor világít a középső led bekapcsoláskor (majd kikapcsoláskor egy idő után kikapcsol, ahogy írtad is). Én még soha nem kapcsoltam ki a mikrofont, ezért nem vettem észre... Szóval, akkor nincs különbség ebben a különböuő méretű C655-ök között.
Ahogy látom, a tiéd is elég későn kapcsol be a bekapcsoló gomb megnyomásához képest (a megnyomás és a led kialvása között elég sok idő telik el nálad is). Ez az időtartam elég változó. Ha tovább van készenlétben a TV, akkor általában tovább is tart. Egy kikapcsolás után időben viszonylag közeli bekapcsolás esetén szinte azonnal kialszik a led.
Gondolom vasra egyeznek a C655-ök: AIDA64-el megnézve a 43C655-ben egy 64 bites ARMv8-A SoC van (r3p1 revízió, 32 bites módban) 4 maggal (2xCortex-A55@1066MHz + 2x Cortex A75 @1200 MHz). 2 GB RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged