Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
Kiskutya #3569 üzenetére
Persze ez vil. C715 szerintem is hamarabb volt, de már van U7QF is
. Amúgy szerintem mindkettő budget TV. A C715 10 bit (amit lehet szinte tényleg csak a műszer lát, ha pl a samu idei akár Q90-es modelljeinél meg merte engedni a 8bit + FRC-t) + kicsit jobb kontraszt. U7QF-nél jobb fényerő + FALD kijelző, meg ugye mindkettő QLED és támogatásban is mindent tudnak (HDR10+, DV, Atmos). Mozgásmegjelenítéssel kapcs ha jól látom a C715-ben nincs ,,okos" interpoláció, így ott val mindig dolgozik és lehet ezért érzed a 60Hz-et is jónak, az U7QF esetén meg állítható (tesztek val kikapcsolva készültek, ahogy pl a Q70R TV-met sem tudom sajnos használni a 120Hz-es panel ellenére).
A lényeg, hogy már nem csak szolgáltatónál érhető el jó áron, hanem bármelyik megkapható üzletben (igaz most 235-ért az U7QF nagyon baráti)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest