Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
Philips szerviz simán elviszi gond nélkül -velük van tapasztalatom TCL nem tudom mi a gyakorlat nem is szeretném megtudni- és onnantól ,hogy átadtad az Ő dolguk ha törik lesz egy új tévéd. Dobozba persze egyszerűbb, de egy társasházi lakásba hova rakja az ember a dobozt? Én családi házban megoldottam, de azért ott se egyszerű a pincébe egy ekkora doboznak helyet találni
-
ρσгτσ
addikt
Így csinálja az LG vagy a Samsung is, ha éppen elviszik a TV -t és nem háznál javítanak. Speciális berendezés van belül.
Mivel a gyártó nem kötelezhet arra, hogy a vásárló megtartsa a dobozt, így neki kellene erről gondoskodnia.
Mondjuk egy 50 négyzetméteres panelben nem biztos van hely a doboz tárolására, és azért laknak páran kis lakásban.
Én bent tárolom a cégnél az összes dobozt. A raktárban. De csak azért tettem el, mert egy-két éven belül tervezek költözni. Egyébként én is rég kidobtam volna. Eleve nekem például 3 TV dobozom van, azért az már helyigényes. Meg mellette egy csomó doboz el van rakva. Esélyem nem lenne otthon tárolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged