- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volband
tag
Szerintem nagyon kevés eséllyel kapunk x1-et.
X1 vs x2 vitában pedig nehéz igazságot tenni: igen, akik itt szoftverproblémákra panaszkodtak, azoknak x2-jük volt (teszem hozzá: azoknak is volt x2, akik meg nem panaszkodtak), de pl. az a youtuber, akinek a munkásságát és hitelességét még Vhiktor is elismeri, az x1-ről készített kritikát, és eléggé szétszedte. Az új kommentek viszont már arról írnak, hogy a felhozott problémák az x2-nél már nincsenek.
Szerintem teljesen feleslegesen választana valaki szándékosan x1-et csak azért, mert páran panaszkodtak rá - arról nem is beszélve, hogy azóta már jöttek is szoftverfrissítések. Én biztos nem kérnék ugyanazért az árért egy rosszabb verziójú hardvert, ami régebbi androiddal is jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged