Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gab1ka

senior tag

válasz Vhiktor #30071 üzenetére

Így korrekt. Egy konkrét hsz-re reagáltam, nem pedig a kontextusra, ami utólag még meg is változott/módosult. :R

@bnorci71 :

A sárgás fogas említésed után én leszedtem a tudjuk honnan egy másfél órás összefoglalót, amúgy nem nézek olimpiát egyáltalán. Én ezeket a villogásokat pl nem láttam ami a korábbi yt feltöltéseden volt egy Samsung tv-n, viszont az szembetűnő volt, hogy itt ott vagy az M4 Sport miatt, vagy a rip készítője rontott el valamit, de a kép egyes jeleneteknél erősen meleggé vált (túl piros/vörös), aztán a másfél órás videó végén valami nővel volt egy interjú, ott pedig az egész kép teljesen egyértelműen mintha hirtelen színtelenné fakóvá változott volna. Visszapörgettem, reprodukálható, ha fontos, akkor visszakeresem pontosan melyik volt az, szerintem az előzményekben meg fogom találni.
    Ezzel csak azt akarom mondani, hogy még ha amúgy tényleg valami nincs is rendben a tévéddel ilyen téren, szerintem az M4 Sport nagyon labilis a képet tekintve, legalábbis amit én láttam, én mindenképp megnéznék a helyedben akár kényszerből pár másik csatornát, nyilván ha mindenhol ugyanazok a hibák jelentkeznek, akkor nem kérdés mi a közös pont, pláne ha a másik tévéden ezek nincsenek.

Illetve talán egy tippem is lenne, egyszerűen ha láttál tegnap valami képi galibát és pontosan tudod hogy itt vagy ott nem volt oké mondjuk a vívás vagy vízilabda, villogott vagy színt váltott, akkor szedd le te is a tegnapi adás tartalmát és nézd vissza. Ha utólag a egy videóból lejátszva ugyanazok a hibák nem jönnek elő, akkor akár lehet a tv tunerjére mutogatni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés