Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gino20

őstag

válasz kenwood #2838 üzenetére

65" - 150k, értem én :) , de sajnos csodák nincsenek. A felhősödés sajnos még a drágább kategóriában is léteztő jelenség (persze kevésbé látható módon) és így utólag 75" TV 300k-ért, hmm. Nem volt az gyári hibás. A csatolt fotó egy kihegyezett kép volt, amit azért a teló kamera még fel is erősít. Gyártási technológiából adódóan biztos lesz jobb/szerencsésebb 75ep660 panel is, de szerintem ez kb ennyit tud. Amúgy a felhősödéstől eltekintve szerintem mindenben botrány volt, de legfőképp a gyenge hardver miatt a képfrissítésben (oké, hogy 60Hz, de legalább egy jó interpoláció.....).
    Az U7QF részemről természetesen csak egy ajánlás volt mint ár/érték arány, vagyis ,,minimálisan" (2 év részlet esetén 0 beülővel is ~2500Ft) kerül többe, de szinte garantáltan egy más kategóriát kapsz, de persze ez nagyon szubjektív és neked kell eldöntened, hogy mi fér bele / mi az igény.
    Amúgy a legjobb megoldás (ha van rá opció) hogyha bemész mondjuk egy MM-be és pl HDD-n viszel saját tartalmakat (arra kihegyezve, ami számodra fontos)

UI.: A Hisense nagyon messze van a noname-től :) Saját tervezés és gyártás történik (nem egy pl Hitachi brand, aminek természetsen semmi köze az eredeti márkához). Kb TCL és egyébb itthon ismert márka szint, vagyis világpiacot tekintve ott van az élen csak hazánkban nem vagy csak minimálisan ismert (mint a TCL)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés