Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
classic B
senior tag
válasz
classic B
üzenetére
Megnéztem. Nálam nem kapcsolódott be az automatikus áruház mód. Áramtalanítás után is akadozik a kép. Szuper.
Még ha nem is akartam volna frissíteni a szoftvert, akkor is frissült volna automatikusan. Tehát elkerülhetetlen volt ez az egész.
Utólag is köszi a tv ajánlást.
-
Imi1981
veterán
válasz
classic B
üzenetére
Én is egyetértek veled illene úgy kiadni hogy jól működjön. Csak engem ez annyira nem zavar mert van külső lejátszóm. Viszont az zavar, hogy bekapcsolás után Dolby vision sötét módban indul mindig pedig én dolby vision világos módot használom. A másik hogy dolby vision anyag leállításkor mindig dinamikus képmódra vált vissza és nem az általam használt mozi képmódra. Ezeken nem segít a külső lejátszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenMediaVault
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Gitáros topic
- Windows 10
- Formula-1
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor