- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
classic B
senior tag
válasz
classic B #26469 üzenetére
Megnéztem. Nálam nem kapcsolódott be az automatikus áruház mód. Áramtalanítás után is akadozik a kép. Szuper.
Még ha nem is akartam volna frissíteni a szoftvert, akkor is frissült volna automatikusan. Tehát elkerülhetetlen volt ez az egész.
Utólag is köszi a tv ajánlást. -
Imi1981
veterán
válasz
classic B #26469 üzenetére
Én is egyetértek veled illene úgy kiadni hogy jól működjön. Csak engem ez annyira nem zavar mert van külső lejátszóm. Viszont az zavar, hogy bekapcsolás után Dolby vision sötét módban indul mindig pedig én dolby vision világos módot használom. A másik hogy dolby vision anyag leállításkor mindig dinamikus képmódra vált vissza és nem az általam használt mozi képmódra. Ezeken nem segít a külső lejátszó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged