Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz
Barrios1983 #6228 üzenetére
Privátba esetleg leírnád, hogy pontosan mit kell felrakni, csinálni? Most vidéken vagyok 2 hétig első dolgom lesz kipróbálni
Nekem 65" TCL C715 van.
Adós vagyok itt egy kis Ps5 next gen beszámolóval, múltkor egy régebbi cím a Plague Tale futott a tv-n. Nemrég a Returnal volt a soros, illetve még fog is menni. Ugye ez már valódi Ps5 cím. Nagyon jó tapasztalataim vannak, ugyanis úgy hozta a sors, hogy a régi Sony 48" KDL 650-es tv-n kezdtem el a játékot, mivel estére a feleségem és a gyerkőc aludt a nappaliban, mert csak ott van klíma és panelban kegyetlen melegek voltak. Persze a TCL tv abban a szobában van
. Ez a tv nagyon jónak számított annak idején, de csak full hd, nincs hdr. Meg kell mondjam ezen is jól festett a játék. Kb 4-5 nap után végre nekieshettem a C715-ön, és a másik Tv után bokán fostam magam. Ez egy bullett hell játék. Színes gömböket lőnek az ellenfelek, meg mi is. Teljesen más a színvilága ezen a tv-n gyönyörű, rengeteg fény-árnyék játék van itt is, nagyon meglátszott, hogy a tv valós hdr funkcióval rendelkezik. Megmondom mindig is parasztvakításnak éreztem ezt a 4k dolgot. És az is, ha nem megfelelő távolságba ülsz a tv-től. Nos, a Sony tv-t kb alig 1-1.2 méterről, míg a Tcl-t kb 1.8-2 méterről néztem. Hatalmas a különbség a Tcl 4k javára. Sokkal részletesebbek a texturák, a karakterek, tárgyak szélei egyáltalán nem recések. Mozgás megjelenítésben mindkét tv jól muzsikált, nem éreztem semmi különbséget. Nagyon pörgős játékról van szó, szép folyamatos volt, semmi mikro lag, forgásnál nem volt elmosódás. Én nagyon elégedett vagyok a C715 tvvel Ps5 esetén is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen notebookot vegyek?
- Jövedelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- AUDEZE Maxwell PS gaming fejhallgató headset, fekete! Ajándék WickedCushions EarPad! 1 év gari!
- JÓ ÁRON HIBÁTLAN 65" 4K UHD Samsung TV (UE65MU6102) Első tulajdonos..
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó - ELADVA
- Uher UR-3600
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest