- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Megosztanék egy kis rövid tapasztalat a 65c728 TV-ről. A képe pazar. Valószínűleg nem jobb annyival a c715-nél mint amennyivel drágább, de szép. Persze itt azért tudni kel, hogy én lentről haladok felfelé a minőségben. Sosem volt ennél jobb vagy "márkásabb" TV-m, így nincs valódi összehasonlítási alapom.
- A legjobb előrelepés az androidos hardvere. Viszi a 4K Dolby Vision és HDR tartalmakat is tartalmakat is a TV-re telepített Kodi. Hangból sikerült megszólaltatnom, ugyan úgy Kodi-val DTS-HD és DTS-X hangsávokat is. Nem fagyott ki és nem esett szét a hardver tőle mint c715 esetén.
- Több beállítási lehetőség van a menüben. Személy szerint nagyon örülök, hogy belekerült a hangkimenet választása. Azaz megmondhatom, hogy melyik kimenet szólaljon meg, tehát vannak kimenetek, amik a TV hangszóróval együtt is szólhatnak, de egyértelműen megadható, hogy mondjuk csak ARC és a TV így véletlenül se szólal meg. Ez az utóbbi nekem bejön. Egy csomó olyan beállítás van amivel még nem is találkoztam, így fogalmam sincs mi a jó beállítás. Pl. a mozgásbeállítások részben. Jó lenne valami magyarázat segítség a menühöz.
DE!
- Sajnos még vannak hiányosságok. Ezek persze remélhetőleg szoftver frissítéssel megoldható. Erre egyébként szükség is lenne, mert van néhány apróság, ami a C715-ben már javítva van, vagy legalábbis jobb min a c728-ban
- Az atmos hangot nem sikerült kicsikarnom, vagy legalábbis nem mindegyik tartalomból. Amolyan szakadozó volt a hang, mintha akadna, de nem akadt a film csak a hangkódolás. Ezt nem tudom, hogy kodi vagy firmware hiba-e. Minden esetre ezzel még játszom kicsit. Ami érdekes, hogy az Atmos logo sem jelenik meg a TV-n...
- Ami viszont kifejezett hiba az az internetsebesség mind WiFi-n, mind kábelen. Wifi-n max 140Mbit/s-et sikerült kicsikarnom, míg kábellel max. 96Mbit/s-et. Egyértelműen a TV hibája, mert az alatta a szekrényben lévő Nvidia Shield Wifi-n max 360Mbit/s-et hoz, míg kábellel 499Mbit/s-et. Ezt mindenképpen javítaniuk kell. Gyanítom android driver hiba....Szubjektív vélemény:
- Az új Dolb LoGo szerintem csúnya
- Tegnap a magyar focimecset a My TV otthon alkalmazással néztem az M4 Sport csatornán. Alapvetően szép volt a kép, a színek, a kontraszt a fényerő, mind tetszetős volt. Bekapcsolt Sport megjelenítési módban néztem. De a fű az kifejezetten zavaró volt. Amolyan különböző színű zöld pacák halmaza volt. mintha különböző színű zöld festékek kiborultak volna.... Fogalmam sincs hogy ez az adás miatt volt ilyen, vagy valami beállítás, vagy ez így normális. Igazából nem vagyok foci rajongó, így az alkalmi kivetítős, szurkolós közöcs meccsnézéshez vagyok szokva. Sosem néztem ilyen nagy és ilyen minőségű TV-n focit.... Sőt alapvetően TV adást sem nézek. Így fogalmam sincs milyennek kellene lenni és mi az elvárható minőség. De meglepődnék ha ez a TV hibája lenne, mert a különböző tesztvideók is nagyon szépek....Minden esetre nekem már a c715 is tetszett, de ez most kifejezetten bejön. Azért jobbnak érződik a képe. Azért remélem nem csak Placebo hatás
De az biztos, hogy kéne egy új firmware rá.....
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest