- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
válasz
LilProphet90 #489 üzenetére
Nekem az 500-as után jobb lett az összkép, de nem tökéletes. v511
Windowson működik a HDR. Ilyen nekem még sohasem volt, állandóan zöld glitcheket, vagy fakó képet kaptam. Sajnos játék indításakor elveszti a jelet. A HDR-t kikapcsolva nincs ilyen gond, de ez már így is egy nagy előrelépés.
HDMI továbbra sem látja mindig a jelet, még mindig ki kell húzgálni.
Instant power on működik.
HBO is, de lefagyott egyszer.
Az Android jó.
Párszor nem akart előjönni a settings menü.Ami viszont boirzasztóan károsnak tartok, az a kikapcsolhatatlan szappanopera effekt. Félek, hogy ez a büdös életben nem lesz javítva, mert egyszerűen nem tartják hibának.
Sajnos a TCL tv-knél az összes képjavító technológia kikapcsolása az a Game Mode picture preset. Igen ám, de ez csak HDMI-n keresztül érhető el, az androidon futtatott appoknál nem. Csak reménykedem benne, hogy az oroszoknak sem tetszik és valamikor megberhelik. Borzasztóan egyszerű és kényelmes lenne, ha ez a Game Mode mindenhol elérhető lenne. Ez csak engem zavar ennyire? Pl HBO Go-t kénytelen vagyok a hdmi-n keresztül böngészőből nézni, mert az appból, vagy chromecastból élvezhetetlen a film. Nem lehet komolyan venni ezzel a szappanopera mozgással.Szerk.: Én egyedül az alapjéán tudtam beazonosítani, hogy jobban működik az 511 az 500hoz képest és most először sikerült telepítenem pkg-t. Érdemleges infót én sem látok. Szerintem ez nincs rögzítve, főleg ilyen béta cuccoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Indulhat a hardverparti!
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Epic Games
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest