- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Imi1981 #26087 üzenetére
Az hogy a tv infó gombja mit ír ki, semmit nem jelent a kadenciaheleyesseg szempontjából.
Igen apple tvn be kell kapcsolni az egyeztetést, azzal elvileg kadenciahelyes lesz, de láttam már olyan lejatszokat ahol ennek ellenére sem lett az, hiába váltotta át a tv-t. Attól függetlenül belenyulhat a képbe maga a lejátszó. Ezt csak megfelelő teszteléssel lehet eldönteni és a teszteles alatt nem a szemmel történő tesztelest értem.Apple tvt ilyen szempontból nem teszteltem, de kb biztos vagyok benne, hogy jó, de már semmire nem merem kijelenteni 100%ra amit nem néztem meg magam.
Példának okáért régen kodi sem tudta, hiába állították. Egy jó ideje viszont már tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest