- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihaly13
tag
Hát engem megőrjítenek ez a TCL tevék , van egy 50C635-m és most vettem egy 55C805-t és semmi új a napalat ugyan azokat a hibák jönnek elő mint a régi c635-n . Mindent telepítek a tv jól működik , de csak addig ameddig ki nem kapcsolom és nem áramtalanítóm , ha újra bekapcsolom egy jó pár óra után akkor jön a meglepetés , kiírja hogy nincsen internet és már nem kapcsolódik a Youtubere se a TCL ch. re semmi pénzért , nevetséges ha bemész a menübe a hálózatnál minden rendben van frankon kiírja hogy az internet kapcsolódva és a internet teszt ponton minden rendben van jó a jel minden és ez az állapot fent marad ameddig nem végzek rajta egy gyárivisszaállítást és újra telepítem az egész dolgokat , de csak addig működik ameddig nem kapcsolom újra ki , ha kikapcsolom kezdődik a mese előröl . Telepítettem Google tv módban és egyszerű tv módban az eredmény ugyan az ! Most szeretném ha okosabb fórum tagok segítenének mert teljesen kétségbe vagyok esve ! Életemben már volt egy jó pár tévém Sony , LG , Samsung , de ilyesmit egyikük sem csinált !
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest