- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
LLKobe #25315 üzenetére
Nekem 55C745 -ön a gyári V028 -al gyenge volt a fekete és nem elég jól vezérelte a local dimminget emiatt sokszor kontrasztalan volt a kép. Ez v1-el brutál jól javult! Nagyon tetszett a v1 csak volt néhány más problémám vele de lehet egy gyári alapra állítás helyre hozta volna de én hülye nem próbáltam meg. A v3 szerencsére ugyan olyan jónak tűnik! Sajnos először a hibák megmaradtak de most csináltam egy gyári alapra állítást ami javította a hibákat és most minden pöpecül működik! Nekem már a fekete megjelenítés miatt megérte mert nekem ez sokat számít. De persze mindenkit más érdekel úgyhogy a te szemszögéből nézd neked mi fontos.
V4-et nem merem felrakni mert írták itt nemrég hogy világosabb a kép ( valószínűleg a fekete is) így nem kockáztatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest