Új hozzászólás Aktív témák

• boborján2

senior tag

válasz agent11 #23597 üzenetére

Bár nem nekem írtad, de szeretnék erre egy reakciót írni.

Szerintem itt nem is az a kérdés , hogy hogyan oldható meg.
    Aki akarja megtalálja az utat a frissítéshez szakmai fórumok segítségével.
    Inkább az ,hogy ezt miért nem házon belül oldják meg.

Őszintén szólva , nagyot néznék pl. ha egy Intel vagy AMD drivert egyszer csak telegram csatornán kellene keresnem, de úgy, hogy erről a VGA gyártó egy árva szót nem szól.

Joli néninek pedig nyilván nem kell tudnia frissíteni, DE Joli néninek is jár a tv-vel az a funkció ,hogy pl. netflixről egy DV tartalmat mikro laggok nélkül tudjon megnézni.
    Így viszont ő beragadt a bugos firmware-ben, lehet hogy örökre.

Csak azért ezt a példát hoztam , mert az enyém a vásárláskori 4xx firmware-el épp ilyen hibát produkált. Ezt a (számomra soronkövetkező) 5xx firm javította.
    Szomorú az a tény, hogy aki nem tud frissíteni , az szép magyarosan mondva, besz..ta.

"Amúgy is mindig az van, ha jól működik akkor ne frissítsünk..."
    Ebben teljesen egyetértek.
    Viszont alapesetben a frissítés nem azért készül , hogy elrontsa , hanem hogy javítsa.
    És itt nem feltétlen a látható dolgokra kell gondolni, hanem pl. a rendszer stabilitására, sebességére a motorháztető alatt. Ha pedig még ezt is elengedjük , még akkor ott van a droid biztonsági frissítése, amit így szintén nem fog megkapni.

ezek leaked (azaz kiszivárogtatott) verziók.

Esetemben a 65C835 (2022 modell) a gyártásától számítva egyetlen verziót sem kapott volna meg hivatalosan?
    Csak mert a TG csatornán szerintem legalább 10 féle FW van, nővekvő verzió számokkal.
    Ez mind csak leaked lenne és soha nem kerül publikus státuszba egy sem?

Itt valami sántít....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés