- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezzel a C645-tel egyébként több probléma is volt. Ugye az öcsémnek vettük, ő alapból nem használ külső lejátszót, így az lett volna a lényeg, hogy a belső lejátszója jó legyen.
Tehát:
-A beépített lejátszója a feliratokat eléggé kis betűmérettel jeleníti meg, én is kicsinek ítéltem meg.
A kisegítő lehetőségekben van egy olyan opció, ahol lehet módosítani a feliratok méretét, de egyszerűen nem működött, nem csinált semmit az a funkció. Ráadásul máshol sem láttam, hogy bárhol módosította volna a feliratok méretét...Utána egy olyan lejátszót kerestünk, ahol a betűméretet illetve a színét is lehet állítani a feliratnak, ezt csak a Kodi tudta, és jött az újabb probléma:
-Csak a 19.5 -ös Kodi verzió futott a tévén normálisan, de ez is fél napba tellett majdnem, mire rájöttünk...
Az újabb Kodi verziókkal az volt a probléma, hogy bezáráskor lefagyott az egész tévé, és ráadásul legtöbbször annyira, hogy áramtalanítani kellet az egészet. Utánanéztük külföldi fórumokon, és nagyon sok TCL tulaj számot be erről (nem csak ennél a szériánál volt gond), és egyelőre tudomásom szerint nincs erre megoldás a régebbi Kodi verzión kívül.Mire mindent beállítottunk, ami majdnem 2 napba tellett, ugye szinte minden médialejátszót végigpróbálgattunk, képet-hangot beállítottuk, Kodi stb., utána elkezdte nézni majd észrevette az öcsém ezt az akadás problémát, utána én is megnéztem, és hát igen, én is láttam hogy ez így nem az igazi.
+ Még ott volt az a sérülés is képernyőn, ami eléggé zavaró volt, így hát visszavittük. A "szoftveres hiba" miatt valószínűleg úgysem vették volna vissza.Hogy legyen pár pozitívum is a tévéről:
-A készülék külseje, dizájnja nagyon szép
-A hangminőség szerintem kifejezetten jó
-A képminőség ennyi pénzért megfelelő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- GTA V
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest